Heracles speelt volgend seizoen niet meer in JAKO kleding. De Heraclieden zullen in de kleding van ERIMA aantreden in het seizoen 2012-2013 met ingang van 1 juli.

Volgens ERIMA past de verbintenis met Heracles Almelo volledig in de toekomstplannen van het Duitse teamsportmerk. Met de bekerfinalist ziet ERIMA kans opnieuw een vooraanstaande BVO aan haar sponsorportfolio toe te voegen. Eerder dit jaar sloot ERIMA een 3-jarige overeenkomst met de Duitse Bundesliga club 1. FC Köln. Met deze nieuwe sponsorcontracten wil ERIMA zich behoorlijk gaan roeren in de voetbalmarkt, zoals het merk het zelf omschrijft.

ERIMA en Heracles Almelo passen uitstekend bij elkaar. Er zijn diverse overeenkomsten, aldus het teamsportmerk. Terwijl ERIMA haar oorsprong vond in 1900 werd Heracles Almelo in 1903 opgericht. Naast een lange, rijke historie behoren een heldere visie en belangrijke kernwaarden tot de gemeenschappelijke ‘erfenis’ van de twee partners. Zoals de Almeloërs de laatste jaren een vaste waarde in de Nederlandse Eredivisie geworden zijn en over ambitieuze toekomstplannen beschikt, zo kan ook ERIMA als een vaste waarde met een heldere toekomstvisie worden beschouwd.

“Wij zijn geweldig blij met dit contract met Heracles Almelo, een prachtige club met een fantastische beleving”, aldus Arian Verrijt, Managing Director ERIMA Teamsport. “Wij kijken uit naar minimaal drie mooie seizoenen. We kunnen ons verder ontwikkelen in samenwerking met een gerenommeerde betaald voetbalorganisatie die, net als ERIMA, beschikt over een rijke voetbalhistorie. Onze gezamenlijke kennis en passie voor voetbal zullen we bundelen om uiteindelijk samen te winnen.

Bron: Sport-partner.nl

Sponsoren

Reacties (19)

Reageer nu!