Heracles heeft het contract van Thomas Bruns verlengd tot het jaar 2015. De middenvelder maakt een stormachtige ontwikkeling door en heeft al veel speelminuten gemaakt. Het vorige contract liep tot 2013.

“Wij wilden Thomas belonen voor de goede ontwikkeling die hij de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. Hij heeft zelf een heel goed gevoel bij deze club, dus beide partijen zijn content met deze contractverlenging”, zegt Nico-Jan Hoogma op heracles.nl.

Het hoogtepunt kwam voor hem tijdens de halve finale van de KNVB Beker. Daar wist hij de 2-3 binnen te schieten. In de competitie stond hij zeven keer in de basis en kwam hij twaalf keer als invaller binnen de lijnen.

Sponsoren

Reacties (12)

Reageer nu!
Henkuh 15:35 17 mei 2012

@jan
Hoezo niet goed geïnformeerd….. ?

Wildschut en Armenteros te duur voor AZ: ‘Wij gaan dit niet betalen’

Donderdag, 17 mei 2012 om 08:10

Gertjan Verbeek verwacht niet veel activiteiten van AZ op de transfermarkt. De Alkmaarders hebben belangstelling voor Yanic Wildschut van VVV-Venlo en Samuel Armenteros van Heracles Almelo, maar de clubs vragen de hoofdprijs voor de twee aanvallers. AZ is niet bereid om de gewenste bedragen op tafel te leggen: “Dat kunnen we ook niet”, zegt Verbeek.

AZ is op zoek naar een nieuwe linkerspits, omdat Brett Holman naar Aston Villa gaat en Fernando Lewis zwaar geblesseerd is geraakt. In gesprek met Voetbal International bevestigt Verbeek dat Wildschut hoog op de verlanglijst staat: “Maar VVV-Venlo is een paar keer succesvol geweest met transfers, dus die club vraagt de hoofdprijs”, weet de coach. “Tweeënhalf miljoen is ons te gortig. Dan hadden we hem een jaar geleden maar voor 200.000 euro moeten ophalen bij FC Zwolle.”

Armenteros geldt als een alternatief, maar ook hij is op dit moment te duur voor AZ: “Bij Heracles kon je nog weleens winkelen met drie of vier ton, nu vragen ze twee miljoen voor Samuel Armenteros en een godsvermogen voor Everton”, baalt Verbeek. “Ze mogen dat doen, hoor. Maar wij gaan het niet betalen. Dat kunnen we ook niet.”
00
Jan 14:26 17 mei 2012

@Henkuh
Klets niet, man!
00
Henkuh 11:17 17 mei 2012

Enne dat ene Bosz & Co een speler hard aan kunnen pakken is ook een utopie !!
00
Robbert 11:12 17 mei 2012

Opzouten met die Reis, heeft bij Vitesse niets laten zien, kost een vermogen en die krijgen Bosz en Kruzen ook niet meer aan het voetballen. Met zo’n zware blessure is het heel moeilijk om terug te komen. Denk je nu werkelijk dat ze er bij Vitesse niet alles aan gedaan hebben om het op het oude nivo terug te krijgen?
00
poedel 10:25 17 mei 2012

ik lees net op voetbalprimeur.
dat reis geen contract bij vittes krijgt!
ik zeg halen die jonge.
hij moet zich nu wel bewijzen.
psv wil hem ook niet meer terug hebben.
en de heren bosz en kruzen.kunnen hem wel aan en hard aan pakken!
00
Henkuh 09:16 17 mei 2012

Everton en Armenteros WAREN in beeld bij AZ maar zijn te duur….
00
eduard 22:59 16 mei 2012

goede zaak, zelfde doen met Goerije
Deze 2 kunnen met gemak eredivisie voetbal aan.Dit wordt een heel goed duo , heb er alle vertrouwen in.
00
maxx 20:57 16 mei 2012

Goede zaak, gaan we nog een hoop plezier van krijgen. Laat ze maar een team om hem heen bouwen. Nieuwe generatie!
00
poedel 17:11 16 mei 2012

klasse heracles!

nu nog meer spelers een verbeterde contract aanbieden! b.v rienstra enzv
00
Andere Hans 16:42 16 mei 2012

Prima,

goed voor Thomas en goed voor de club.
Jongen heeft altijd goeie instelling, komt dicht uit de buurt en zal neem ik aan alleen nog maar beter worden.
Succes Thomas
00
R. 16:34 16 mei 2012

Goede zaak!
Talentvolle speler die toch in totaal al 19 wedstrijden mee heeft gepickt!
Altijd goede instelling, kunnen een paar anderen een voorbeeld aan nemen!!!
00
Jan 16:34 16 mei 2012

Prima gedaan! Goede zaak.
00