Het hing al een hele tijd in de lucht, maar het is nu eindelijk definitief. Jeroen Veldmate verruilt Sparta voor Heracles Almelo. De talentvolle verdediger heeft een contract getekend dat hem voor drie seizoenen aan Heracles bindt.

Op de offiele website van Heracles staat het volgende te lezen: “Vanaf het begin had ik al een heel goed gevoel bij Heracles Almelo. Als je kijkt naar de club en de speelwijze, dat past bij mij. Ik ken natuurlijk een aantal jongens en Mark-Jan Fledderus (oud speler van Heracles Almelo, red.) is een vriend van mij. Ik heb hem uitgebreid aan de telefoon gehad en hij bevestigde het beeld dat ik al van de club had: gemoedelijk, normaal doen en ruimte om je te ontwikkelen. Gisteren heb ik met voorzitter Jan Smit, directeur Nico-Jan Hoogma, trainer Peter Bosz en assistent-trainer Hendrie Krüzen gesproken. In die gesprekken werd het goede gevoel bevestigd, dat werd eigenlijk nóg beter. Ik ben blij met Heracles Almelo en ik heb er zin in!”

Veldmate stond ook in de belangstelling van FC Groningen, Heerenveen en AZ. Complimenten dus aan de staf!

Sponsoren

Reacties (24)

Reageer nu!