Het hing al een hele tijd in de lucht, maar het is nu eindelijk definitief. Jeroen Veldmate verruilt Sparta voor Heracles Almelo. De talentvolle verdediger heeft een contract getekend dat hem voor drie seizoenen aan Heracles bindt.

Op de offiele website van Heracles staat het volgende te lezen: “Vanaf het begin had ik al een heel goed gevoel bij Heracles Almelo. Als je kijkt naar de club en de speelwijze, dat past bij mij. Ik ken natuurlijk een aantal jongens en Mark-Jan Fledderus (oud speler van Heracles Almelo, red.) is een vriend van mij. Ik heb hem uitgebreid aan de telefoon gehad en hij bevestigde het beeld dat ik al van de club had: gemoedelijk, normaal doen en ruimte om je te ontwikkelen. Gisteren heb ik met voorzitter Jan Smit, directeur Nico-Jan Hoogma, trainer Peter Bosz en assistent-trainer Hendrie Krüzen gesproken. In die gesprekken werd het goede gevoel bevestigd, dat werd eigenlijk nóg beter. Ik ben blij met Heracles Almelo en ik heb er zin in!”

Veldmate stond ook in de belangstelling van FC Groningen, Heerenveen en AZ. Complimenten dus aan de staf!

Sponsoren

Reacties (24)

Reageer nu!
goedkope uggs kopen 16:19 12 december 2012

Hi there, I found your site by way of Google while searching for a related topic, your web site got here up, it looks good. I’ve bookmarked to favourites|added to bookmarks.
00
hsupporters 20:33 27 juni 2012

laat Heracles de aanbieding van Mark Looms maar intrekken.
Als je zo lang wacht om misschien te verlengen, moet Heracles voor duidelijkheid kiezen voordat de trainingen weer gaan beginnen.
00
Andere Hans 12:56 27 juni 2012

@John

Als Emmanuel Boakye naar Heracles zou komen, zijn we Hendrie Kruzen kwijt neem ik aan en dan kies ik toch liever voor Hendrie.
Die Boakye hoeft bij “ons” niet meer aan te kloppen, die heeft het hier goed verbruid.

Goeie zaak overigens dat Jeroen veldmate voor Heracles heeft gekozen.
00
Johan 12:20 27 juni 2012

Is oudgediende Emmanuel Boakye geen goede optie voor de rechtsbackpositie? Ik was altijd een grote fan van hem. Hij is hier volgens mij weggegaan vanwege een conflict, maar iedereen verdient toch een tweede kans? Hij is momenteel clubloos. Wellicht is eerst een proefperiode een optie?
00
repari 11:00 27 juni 2012

Goede zaak, nu looms wat onder druk zetten hij moet niet te lang wachten want davidson kan ook prima op de linksback positie.
dus tekenen of wegwezen
00
kris 09:05 27 juni 2012

Uitstekende aankoop!! Dat andere clubs (subtoppers) hem ook op de korrel hadden geeft al aan dat hij over de nodige kwaliteiten beschikt. Dat hij voor ons, en dus meer kans op speelminuten, kiest, zegt denk ik ook wel wat over hem. Kortom, ik ben hier zeer tevreden over. Wie is de volgende??
00
hsupporters 22:01 26 juni 2012

Speculeren is leuk maar concurrentie is een goede zaak om elkaar beter en scherper te maken.
De degelijkheid van Rienstra is ook een klasse wat niet onderschat moet worden.
Sterker nog het heeft een grote meerwaarde en waar hij dan moet staan,dat maakt de onderlinge strijdt (klasse)wel uit.
00
Remon 21:46 26 juni 2012

Ajb Rienstra op de bank! Zelden een beslissende pass of actie. Geen echte verdediger en absoluut geen meerwaarde voor het elftal. Zwakste speler in de selectie.
00
ilonk 20:35 26 juni 2012

@jan. en waar moet rienstra dan staan op het middenveld. Daarbij heeft hij een heel seizoen op die plek gespeeld en was hij aanvoerder van beloften oranje ook op die plek. Die ga je toch niet verschuiven. Denk dat het een prima duo kan vormen met veldmate en dan 2 goede ervaren backs.
00
Jan 20:31 26 juni 2012

@ilonk. Alternatief is dat Rienstra doorschuift naar het middenveld. Ik heb vertrouwen in Te Wierik als rechtsback en in mijn visie heb je centraal achterin een ervaren iemand nodig die leiding geeft aan zijn verdediging. Dat zie ik bij Rienstra (nog)onvoldoende en Veldmate zal in het begin op dit niveau ook voldoende aan zichzelf hebben.
00
Robbert 20:03 26 juni 2012

Zo deze man is in elk geval binnen. Afwachten wat hij kan brengen, is in elk geval een investering voor de toekomst. Als het een echte topper wordt, dan kunnen we hem niet lang houden en kan hij op termijn goed geld verdienen. Want goede verdedigers is schaars in ons land en we kunnen ze blijkbaar ook niet meer opleiden. Dat hebben we op het EK wel gezien.
00
DenniS 19:08 26 juni 2012

misschien klinkt het raar, maar ik zou voor aanvallende backs gaan en dan Rienstra Rechtsback, en evt als hij het wil Duarte linksback en hopelijk komt Jaliens er dan bij en zet je hem cantraal met Veldmate .

—————- PASVEER ———————RIENSTRA – JALIENS — VELDMATE —- DUARTE –
—————- QUANSAH —————————– VEJINOVIC —- BRUNS —————- GOURIYE —- ARMENTEROS —- EVERTON —–
00
ilonk 18:56 26 juni 2012

@jan. Je hebt het duo rienstra/veldmate die gaan spelen samen dus waar wil je anders een ervaren verdediger neerzetten. Jaliens mag van mij komen op de rechtsback en dan misschien bart van hintem linksback en dan evt looms als backup. Davidson back up voor veldmate.
00
Jan 18:47 26 juni 2012

Mooi dat het rond gekomen is. Jongen heeft veel potentie en kan zich mooi doorontwikkelen bij ons. Missen nog wel wat routine achterin: verdediging met Te Wierik, Rienstra, Veldmate en Davidson is wel erg jong en op eredivisieniveau onervaren. Jaliens als rechtsback halen hoeft voor mij niet, je hebt centraal achterin een leider met routine nodig.
00
Erwin 18:33 26 juni 2012

Mijn complimenten. Ook een dankje wel richting Mark Jan flederus, Dat hij zo positief is over onze trots. Top
00
ilonk 18:28 26 juni 2012

Ik weet het niet hoor! Bij Sparta zijn de meningen nogal verdeeld… KWW!
00
Henkuh 18:05 26 juni 2012

“De beer is geschoten en de huid mag verkocht worden…”
Klasse !! enne bestuur, chapeau !!
00
cewi 17:49 26 juni 2012

Hartstikke goed gedaan, goeie voetballer en lekker jong. Benieuwd wat Robbert ervan vindt.
00
JTD 17:32 26 juni 2012

Zeer goede aanwinst!
Welkom in Almelo
00
henk 17:03 26 juni 2012

Super! Nu jaliens nog, zijn ze mee bezig las ik.
00
Emiel 16:50 26 juni 2012

Goede aankoop! Talent en andere clubs afgetroefd!
Succes in ons prachtig zwart en wit!:)
00
ALBW 16:50 26 juni 2012

Goed nieuws! Welkom jeroen. Laat ons zien wat je waard bent. Ik ben benieuwd.
00
poedel 16:45 26 juni 2012

ik zeg welkom in almelooooooooo
00
Ruud Elbers 16:41 26 juni 2012

Geweldig nieuws!
00