Heracles is druk gaande de selectie op peil te krijgen voor het seizoen 2012-2013. Nadat eerder vanmorgen bekend werd dat Heracles Dragan Paljic had gecontracteerd, heeft nu ook Dario Vujicevic getekend bij Heracles. De middenvelder trainde al een half jaar mee in Almelo en tekende voor twee seizoenen met een optie voor nog een seizoen.

De 22-jarige middenvelder kreeg in de periode dat hij bij Heracles zijn conditie op peil hielt een goed gevoel bij de club. “We zijn blij dat we met Dario een kwalitatief goede speler aan onze selectie hebben kunnen toevoegen”, vertelt directeur Nico-Jan Hoogma. “Ik kon kiezen uit meerdere clubs, maar het goede gevoel bij Heracles Almelo heeft voor mij de doorslag gegeven”, aldus Vujicevic. Hij speelde eerder voor Schalke 04, FC Twente en op huurbasis voor VVV-Venlo.

Foto: Heracles.nl

Sponsoren

Reacties (25)

Reageer nu!