Heracles heeft vanmiddag op het veld van RKSV Bornerbroek met 2-1 verloren van de Turkse club Istanbul Spor. Heracles kwam nog wel op voorsprong in de eerste helft, maar uiteindelijk wonnen de Turken in de slotfase van de wedstrijd.

De ploeg van Peter Bosz begon goed aan het duel en had het meeste dreiging vanaf de rechterkant (Koenders, Pedro). Heracles kwam dan ook in de beginfase verdiend op voorsprong in Bornerbroek. Na een goede actie van Luis Pedro schoot Thomas Bruns de bal hoog in de touwen. Nog binnen het half uur wisten de Turken gelijk te maken. Linksback Dragan Paljic zag er niet goed uit bij de tegentreffer.

In de tweede helft kreeg Heracles de kansen om op voorsprong te komen. Willie Overtoom verzuimde een afgemeten voorzet binnen te werken en ook Samuel Armenteros had te veel tijd nodig in de afronding. Vlak voor tijd wonnen de Turken alsnog na een snelle aanval over rechts werd uiteindelijk Remko Pasveer geklopt.

Sponsoren

Reacties (37)

Reageer nu!
uggs nederland leiden 18:14 19 december 2012

If you desire to get a great deal from this article then you have to apply such techniques to your won weblog.
00
goedkope uggs australia 10:55 15 december 2012

Wow, fantastic blog format! How long have you ever been blogging for? you made blogging glance easy. The whole glance of your site is fantastic, as smartly as} the content!
00
tawa 09:29 2 augustus 2012

@ Geert
Robbert is goed bij, jongen. Hij weet altijd alles beter, de rest is maar een stelletje domme eikels en als je een afwijkende mening hebt, deug je niet. Geef mij Robbert maar… Over zijn bijdragen is een boekje te publiceren.
00
Geert 12:59 31 juli 2012

@ Robbert

Oké, helder. Ik ga er vanuit dat jij weet wat ons budget is en wat hij wil verdienen.
00
Robbert 12:40 31 juli 2012

De Ridder speelt in Zwitserland en al een hele tijd niet meer als rechtsbuiten maar als nr. 10 en op die positie wil hij blijven spelen. Deze man kunnen we trouwens niet eens betalen!
00
Hendry 23:14 30 juli 2012

@ Tom, ja die is niet van deze wedstrijd. Scherp hoor!
00
Geert 20:41 30 juli 2012

Off topic:

Daniël de Ridder heeft nog geen club, met zijn 28 jaar geen oude jongen, maar wel veel ervaring.

Is dat niet wat voor de rechtsbuiten positie? Volgens mij is dat wel wat.
00
Tom 20:40 30 juli 2012

Valt niemand trouwens 1ste foto op?
00
henry 13:46 30 juli 2012

Ben niet geweest gistern, omdat zoals Robert zegt het toch hetzelfde is en er mooie olympische sporten opwaren. Had ook geen shirtje of iets dergelijks nodig dus sloeg 1x over.
00
Robbert 12:39 30 juli 2012

Opendag wordt een beetje eentonig. 14.000 bezoekers volgen TC Tubantia….??? Waarom niet begin van de middag activiteiten en rond 16.30 uur een oefenpot tegen een aansprekende tegenstander op de open dag? De seizoenkaarthouder gratis entré. Liefst dan nog voor of direct na de grote vakantie? Als de planning dat tenmiste toelaat.
00
Pin 22:54 29 juli 2012

Ja… open dag was weer leuk… Beetje hetzelfde… ach mooie traditie !!!
00
Hany 22:42 29 juli 2012

Onze spitse trainer Stegeman schoot ze er ook niet vaak in….
00
Henkuh 20:04 29 juli 2012

@eduard
Dat FC Twente na inderdaad bijna failliet te zijn geweest er weer bovenop gekomen is, is vnl te danken aan een zekere (rijke) Wessels. Toen deze overleed is aan FC Twente € 20 miljoen geschonken. Dankzij deze erfenis en de geslepen Munsterman waren ze anders ze nooit zo snel en zo ver gekomen !!
00
almelo 14:52 29 juli 2012

ja eduard,maar bij twente is de selectie nog minder dan vorig jaar,haha.denk dat we wederom kampioen van twente worden.lekkere paniekzaaiers hier.na zoveel jaar heracles weet ik ondertussen wel dat we nog nooit kampioen vd voorbereiding zijn geweest.geeft niks
00
eduard 14:13 29 juli 2012

Sponsors die wat willen doen, dan is het nu doeltreffend dit jaar mee te doen. Willen we
de beoogde nieuwe stadion helemaal vol supporters hebben, dan moet je dit jaar beter voor de dag komen dan vorig jaar, zie FC Twente, die na een bijna failite start, er alles aan heeft gedaan om er weer bovenop te komen, met als resultaat , bijna de rijkste club van Nederland. Soms moet je wat durven., niets doen is altijd mis geschoten.
00
poedel 10:59 29 juli 2012

ik heb me wel vermaakt gistere aan de zijlijn tafeltje der bie hahahahaaha
00
Robbert 10:34 29 juli 2012

Na een verliespartij worden de messen al weer geslepen. We hebben geen spitsen, de linksback is niet goed, de trainers kunnen er geen hout van en ga zo maar door. Laten we eerst eens onze verwachtingen niet al te hoog uitspreken en blij zijn dat we tussen de 10e en 15e plaats kunnen eindigen. Dat is ook de plaats waar we eigenlijk horen te staan gezien onze financiele mogelijkheden. Smit kan wel roepen dat hij de ambitie heeft ooit eens Europa in te mogen, laat hij nu eerst eens zorgen dat het nieuwe stadion er zsm komt zodat we naar een begroting kunnen doorgroeien van tussen de € 12 en 15 miljoenen, dan praten we anders. Dan kan hij zijn ambitie ook ooit eens echt gaan opleggen bij zijn trainers en spelers. Op dergelijke uitspraken wordt je alleen maar gewezen en zal er telkens worden bijgehaald. Luister naar de interviews op radio Almelo en RTV Oost van gisteren. De verslaggers halen het aan, de landelijke media zal dat ook doen, kortom het blijft je achtervolgen. We kunnen in de huidige situatie de lat best hoger leggen, maar dan zal er eerst een financiële impuls van buitenaf moeten komen. Iemand die bereidt is 2 tot 3 echter toppers te laten komen, spelers die ons echt beter maken.
00
Rumpf 09:29 29 juli 2012

Je kan nog zoveel spitsen ophalen als je wilt,je moet ze de juiste training geven.
En er loopt volgens mij bij Heracles geen ECHTE spitsentrainer rond
00
rooie 01:14 29 juli 2012

Vvv 1/1 tegen osasuna dus dan weetje wat onze oponent gesspeld heeft tegen onze eerstvolgende competitieoponent.
00
ilonk 01:00 29 juli 2012

@ hafc. Ik neem aan dat heracles hem bekeken heeft en ze noemen hem ook een zeer goede versterking en wat ik begrepen heb krijgt hij meer salaris. Dan mag je toch iets van hem verwachten toch. Hij zou met zijn ervaring in europa eigenlijk de achterhoede moeten leiden en als hij dat niet kan en hij is niet goed genoeg dan is hij niet zo goed als dat er gezegd wordt, maar manon had hem zien spelen in polen en vond hem ook een geweldige speler dus misschien komt het nog.
00
Sjaak 00:27 29 juli 2012

Tja dat probleem hebben we nu al 1 jaar en ook castillion zou ‘t niet oplossen maar om dan nog 1 spits te willen? dan loop je met 3 spitsen, we hebben gewoon aanvallend niet goed ingekocht en daarom snap ik ook niet waarom mensen hier op deze site het linkerijtje verwachten/eisen. We hebben op het moment een team staan waar je om plek 11 t/m 14 om speelt. Das gewoon netjes gezien het budget.
00
anton 00:03 29 juli 2012

Johan ik ben het met je eens,
Het grote probleem vorig seizoen zit er nu weer aan te komen.
We moet er nu de goals maken, Armentroefn effi of Overtoom met een penalty.
We zullen zien,maar ik ben er bang voor het komt zo niet goed.
00
johan 23:10 28 juli 2012

moet snel een spits bijkomen
00
hafc4live 23:05 28 juli 2012

@ilonk
beoordelen op basis van cv wat ben je dan voor naiefeling…. Wil je mij ook kopen ik speelde bij barcelona en jordi cruif mischien. Hou eens op met beoordelen op basis van cv.
00
Rumpf 22:48 28 juli 2012

Ik lees van verschillende mensen dat de aanval het laat afweten.
Zou het ook kunnen liggen aan de manier van trainen van onze spitsen?
Ben geregeld aanwezig op trainingen en zie dat er ontzettend slecht afgewerkt wordt door onze spitsen.
Dit lijkt mij de taak voor een spitsentrainer en bij mijn weten moet dat John Stegeman zijn.
00
ilonk 21:48 28 juli 2012

Nou eduard. Tis een oefenwedstrijd dan hoeven ze van mij nog niet voluit te gaan en ze hebben ook nog 2 weken. En daarbij waren die turken zeer hard wat ik gezien heb en je wilt ook geen blessures. Laten we wachten tot aan de winterstop en dan kijken hoe we er voor zijn.
00
eduard 21:31 28 juli 2012

Ilonk, een goed begin is het halve werk. Zeer belangrijk, niet wachten tot het te laat is. Ik zeg je heel weinig combinatie voetbal gezien, moet nog heeeeeeeeel wat gebeuren., maar nog erger , er waren er maar een paar die voluit gingen , en dat mag niet nu al gebeuren.
00
ilonk 20:12 28 juli 2012

@eduard. Raar heh met een compleet nieuwe verdediging enzo. Wordt wel tijd dat everton en armeteros een keer plaats gaan nemen. Probeer een keer gouriye, castillion(die moet ritme krijgen) en nieuwe rechtsbuite/pedro. Op het middenveld hebben we een creatieve voetballer nodig(marko of dario. Iedereen heeft een andere mening lees ik. Op sv heracles waren ze best tevreden en hier zoals altijd negatief. Hopenlijk gaat het wel goed in de competie, maar om je nu al weer zorgen te maken ach. Tis voorbereiding en het heeft tijd nodig.
00
eduard 19:06 28 juli 2012

Ja ik heb de wedstrijd gezien. Allereerst even een misverstand uit de wereld helpen. Deze ploeg is 7-de geeindigd in de Turkse competitie,gaan net niet europa in. Verder is de nummer 9 een international, die om en nabij 2 miljoen verdiend. Al met al is de begroting 2 x Heracles. Maar toch al is dit zo, ik ben niet tevreden met wat ik gezien heb van Heracles. Totaal geen vorm te bekennen, ze deden maar wat.Ook de weinige grote kansen, gaven aan dat er een totaal gebrek is aan overtuigingskracht. Zo voetballend, dan hou ik mijn hart vast, dan wordt het heel moeilijk in de eredivisie. Eerlijk gezegd , ik had Heracles nu hoger ingeschat, maar na vandaag vraag ik mij dit af. Smit alstublief maak voort met het binnenhalen van een goede aanvaller, voordat het te laat is. Dit team gaat de eerste wedstrijden heel wat punten morsen. Totaal geen afmakers. Wie dit nu niet ziet, heeft geen verstand van voetbal. Ik durf dit nu al te schrijven, toch hoop ik dat ik ongelijk krijg. Misschien hebben we wel veel geluk, wie kan het zeggen.
00
Nckjwt 18:49 28 juli 2012

Tja aj geen klap kunt uitdelen met deze aanvallers, vind ik het ook niet zo gaar dat ze verliezen. Wordt tijd dat die Armenteros es een trap onder zn reet krijgt of maar eens een keer in het rood voor een goed spelende aanvaller.. word hier gewoon beroerd van :’)
00
almelo 18:46 28 juli 2012

en paljic vond ik juist sterk.veldmate en koenders trouwens ook.
00
almelo 18:44 28 juli 2012

hey mooie rono,is de nr 5 van turkye.met je 3e divisie.
00
ilonk 18:30 28 juli 2012

@rono. 3e divisie? Ze spelen in de eerste liga van turkije hoor dat is geen topklasse. Desaltnietemin is het eindresultaat nog niet goed, maar las wel dat ze veel kansen gemist hebben tweede helft dus misschien toch een keer tijd voor een andere voorhoede. Die praljic valt dan toch wel tegen aangezien zijn cv toch goed is, maar misschien nog aanpassingsmoeilijkheden en gaat hij straks vlammen. Als dorda beter is moeten ze hem maar opstellen
00
Roberto 17:53 28 juli 2012

@Hendry: Nou ik vond het niet erg vertrouwenwekkend. Echte patronen heb ik niet kunnen ontdekken behalve het achterin heen en weer tikken (2e helft iets beter). Castillion matig. Dorda vind ik dynamischer dan Paljic. Overtoom speelde 2e helft en dat veschil was wel zichtbaar. Hij heeft veel meer overzicht dan de wat Bruns. Quansah beste man van het veld. Met Veldmate zijn we er op die positie niet slechter op geworden. Maar om zou te zeggen dat het als team goed liep, nee. Ze kwamen door de druk van die turken niet echt aan het voetballen.
00
sjaak 17:36 28 juli 2012

Oefenwedstrijden zeggen wel degelijk wat wrm zou je ze anders spelen? Tot nu toe lijkt het erop dat we telkens weer meer de bal hebben maar totaal niet gevaarlijk worden terwijl onze tegenstanders de kansjes wel afmaken en dan ga je het ook in de eredivisie erg zwaar krijgen. Dat was wel te zien in de vorige 2deseizoenshelft toen liep het van geen kant aan ‘t einde en als het zo door gaat vrees ik ‘t ergste, maar ik blijf positief en denk dat het wel goed komt. De eerste 13 moet wel kunnen denk ik.
00
Hendry 17:30 28 juli 2012

Ach Rono.. zegt helemaal niks. Als ze er over 2 weken maar staan. Die oefenwedstrijdjes zijn alleen om aan elkaar te wennen en er een bepaald spelsysteem in te slijpen.
00
rono 17:22 28 juli 2012

Gaat lekker,.is een 3e divisieclub, vergelijkbaar met de topklasse, ook al verloren van duisburg. Valt me tegen, dacht dat we er op papier op vooruit waren gegaan maar dit valt me tegen. Zijn toch al 4 weken aan het trainen. Iemand nog gekeken? Hoe was het spel dan verder?
00