Heracles heeft vanmiddag op het veld van RKSV Bornerbroek met 2-1 verloren van de Turkse club Istanbul Spor. Heracles kwam nog wel op voorsprong in de eerste helft, maar uiteindelijk wonnen de Turken in de slotfase van de wedstrijd.

De ploeg van Peter Bosz begon goed aan het duel en had het meeste dreiging vanaf de rechterkant (Koenders, Pedro). Heracles kwam dan ook in de beginfase verdiend op voorsprong in Bornerbroek. Na een goede actie van Luis Pedro schoot Thomas Bruns de bal hoog in de touwen. Nog binnen het half uur wisten de Turken gelijk te maken. Linksback Dragan Paljic zag er niet goed uit bij de tegentreffer.

In de tweede helft kreeg Heracles de kansen om op voorsprong te komen. Willie Overtoom verzuimde een afgemeten voorzet binnen te werken en ook Samuel Armenteros had te veel tijd nodig in de afronding. Vlak voor tijd wonnen de Turken alsnog na een snelle aanval over rechts werd uiteindelijk Remko Pasveer geklopt.

Sponsoren

Reacties (37)

Reageer nu!