Ajax heeft bij Heracles aangeklopt voor Samuel Armenteros. De spits moet bij Ajax de stand-in worden voor Kolbeinn Sigthorsson, maar de Amsterdammers zouden zijn afgehaakt na het horen van de vraagprijs aldus de Telegraaf.

„Ik wil dit bevestigen, noch ontkennen”, was het enige dat Heracles-voorzitter Jan Smit erover kwijt wilde. Armenteros heeft nog een contract voor een jaar in Almelo, maar heeft geen gelimiteerde transfersom in zijn contract. Heracles kan de hoofdprijs dus vragen. Tenzij Jan Smit alsnog bereid is met minder genoegen te nemen vertrekt de spits mogelijk nog naar de Amsterdammers.

Sponsoren

Reacties (52)

Reageer nu!
uggs laarzen outlet 22:33 14 december 2012

I feel that is one of the most vital info for me. And i am satisfied reading your article. However should observation on few basic issues, The web site taste is great, the articles is in reality great : D. Just right job, cheers
00
Kevin 13:58 5 augustus 2012

Laten we nou eerlijk zijn,

Plet naar Twente: Ik persoonlijk heb ze in de eredivisie 10x beter gezien, traag als de donder, heerlijke balvast voorin (serieus) 1,5 miljoen + ninos was Goud voor ons

Breukers naar Twente: Schandalig dat ze die naam überhaupt genoemd hebben bij twente

Armenteros: Leuke speler maar net als plet, redelijke laconiek en zeker geen doelpunten machine.

Of te wel, zou er niet rouwig om zijn als ook Armenteros vertrekt. Goede spits erbij aan trekken voor de basis want die jongen voor Ajax is m ook niet!
00
hsupporter 14:32 4 augustus 2012

JHagenstein | 04-08-2012 12:58,
Dat is mijn mening, daarnaast als middenvelder, die min of meer een vrije rol heeft,zou het een slechte zaak zijn om geen assist te geven of goals te maken.
Maar de goals komen vanaf de 11 meter, dus dat is relatief.
Dat Willy beter kan en moet is duidelijk, maar Heracles kan Willy niks meer bieden, qua ontwikkeling.
Voor beide partijen is het beter om afscheidt te nemen.Zo kun je dan allebei door ontwikkelen.
00
hans 14:17 4 augustus 2012

@hagestijn ,die goals zijn penalty s en ben het met velen eens dat marko echt wel de beste is die we hebben.denk dat een fitte marko echt iedereen wat zal laten zien.
00
JHagenstein 12:58 4 augustus 2012

”Een zeer slecht jaar”

9 goals en 7 assists bij Heracles.
Als een middenvelder.

Je maakt jezelf belachelijk vriend.
00
hsupporter 12:51 4 augustus 2012

JHagenstein citaat
(Jullie zouden god op jullie bloten knieën mogen bedanken dat zo’n speler überhaupt voor jullie club speelt).
We kunnen de zaak ook omdraaien dat Willy Heracles mag danken omdat die hem nog een laatste kans te geven door hem uit een kansloze positie bij de amateurs weg te halen.
Willy heeft een zeer slecht jaar gehad, en ook dat is te begrijpen en te verklaren.
Daarom is het goed dat marco de tijd neemt,
00
sjaak 12:21 4 augustus 2012

Ik vind wel dat heracles dom met contracten omgaat. Breukers liep al gratis weg en ik zie Overtoom en Armenteros ook gratis weglopen na dit seizoen. Maar eens kijken hoe heracles het vamiddag doet. Hoop dat Osasuna met de basis speelt, maar denk het niet.
00
Robbert 11:44 4 augustus 2012

Ik ben het met de onderstaande schrijver eens. We zullen Willie node missen als hij alsnog verkocht wordt en ook ik moet nog zien of Marko dit hiaat kan opvullen. Ik vind dat hij vooral aan zijn instelling moet werken. Je ziet dat hij onnodig energie verspilt als hij niet in de wedstrijd zit, hij gaat dan domme overtredingen maken en op de scheids gaan lopen schelden ipv te zorgen dat hij wel in de wedstrijd komt. Ik hoop dat hij in de tijd van zijn blessure tot bezinning is gekomen en wij een “herboren” Marko zullen zien.
00
JHagenstein 11:18 4 augustus 2012

Ohja, en mensen moeten helemaal niet doen alsof Vejinovic beter is dan Overtoom want dat is qua passing en doelgerichtheid en overzicht zeker niet zo. Het is een goede voetballer maar ook niet meer dan dat.

Wat heeft Vejinovic gepresteerd dat hij beter is dan Overtoom. Wat een bullshit zeg.
00
JHagenstein 11:16 4 augustus 2012

Echt jammer hoe mensen op dit forum over Willie Overtoom doen. Jullie zouden god op jullie bloten knieën mogen bedanken dat zo’n speler überhaupt voor jullie club speelt.

Overtoom steekt er nu al 3 tot 4 jaar met kop en schouders bovenuit. Is elk seizoen gewoon de beste speler. Vorig seizoen was hij iets minder doordat hij nooit echt hersteld was van de blessure in de voorbereiding. Maar alsnog, de statistieken bewijzen dat hij weer een enorm goed seizoen heeft gedraaid. (9 goals en 7 assists)

Dat seizoen daarvoor was hij misschien wel de beste speler met 15 goals en iets van 10 assists als middenvelder. En dat jaar daarvoor…

Nu komen mensen weer met een heel verhaal over twitter wat ook zo’n gelul is.
00
almelo 09:58 4 augustus 2012

Ben het met cewi en hssup eens.elke voetbalkkenner ziet dat marko kwa voetbal en talent er ‘ver’boven de rest uitsteekt.hoop echt dat willie nog vertrekt en marko als echte nr 10 op het middenveld. Naast kwam en lerin .
00
hsupporter 21:55 3 augustus 2012

Marco heeft even wat tijd nodig om lichamelijk totaal fit te zijn.Hij moet even door deze fase heen.Dan zal de echte Marco er staan.Het is een geniale speler waarvoor ik naar het stadion ga.Fijn dat Heracles hem de tijd gunt.
00
sjaak 21:24 3 augustus 2012

@cewi
Maar dat is ie nooit… Helaas
00
cewi 19:36 3 augustus 2012

Duarte is inderdaad een pareltje, Overtoom is een goede voetballer, maar voor mij spant Marko V. de kroon als hij maar eens een heel seizoen fit blijft. En wat Castillion betreft, vorig jaar was hij inderdaad niet super, maar de meeste spelers die bij ons komen worden over het algemeen juist veel beter, kijk maar naar Dost, Plet, Schilder etc.. Dus waarom Casti niet ???
00
hafc4live 18:25 3 augustus 2012

@jaapie
Dat lijk me logische, willie en duarte hebben echt laten zien een stap omhoog te kunnen. Vooral Duarte vind ik een pareltje.
00
wilkie 17:24 3 augustus 2012

‘We zijn met verschillende spelers bezig, ik heb goede hoop dat daar wat moois uitkomt’, vertelt Overmars.

Heracles-spits Samuel Armenteros (22, foto) lijkt in ieder geval niet de gewenste nieuwe aanvaller te worden. Overmars bevestigt dat Ajax met Heracles heeft gesproken, maar dat die gesprekken op niets zijn uitgelopen waardoor de Amsterdammers de zoektocht zullen vervolgen.

De Zweed beschikt bij Heracles nog over een eenjarige verbintenis. In het verleden werd Armenteros ook al eens bij PSV en bij AZ genoemd als mogelijke aankoop.
00
Jaapie 13:46 3 augustus 2012

En wie is hier dan wat jou betreft de vedette?
00
Jaapie 13:41 3 augustus 2012

Plet en Armenteros zijn niet te vergelijken, Armenteros is een echte Ajax spits! Alleen wat meer gaan scoren, met de juiste begeleiding gaat dat goedkomen!
Wat betreft Plet; die heeft geen eerlijke kans gekregen bij Twente, want scoren doet hij!
00
hafc4live 13:38 3 augustus 2012

Voor ons trouwens een prima speler, maar tussen ons en ajax zit wel 3 klasse verschil natuurlijk.
00
hafc4live 13:37 3 augustus 2012

@jaapie
Rot toch op man, hij is hier niet eens de veddete en zal volgend jaar goed genoeg zijn voor ajax??? Haha als hij daar heen gaat is het gewoon voor de bank net als plet en ook hij mag denk ik na 1 jaar vertrekken. En marko is fantastische als hij ooit eens fit blijft… Ik neem dit gerucht niet heel serieus, denk dat ajax wel voor een ander gaat. Kan me niet indenken dat ze hem echt goed genoeg vinden.
00
vak b 13:01 3 augustus 2012

Laat hem gaan smit volgend jaar.loopt die gratis weg.staat.op soccernews nu nog een zakcentje meepakken volgend jaar tekent die niet bij en laat hem het lekker gaan proberen bij ajax als je hem nu niet verkoopt loopt die volgend jaar gratis weg.en opvolging hebben.we al castaillon en misschien lukoki erbij betrekken zo makkelijk dat plet na twente ging zo moeilijk gaat armenteros na ajax voorkeur smit twente wel wat gunnen
00
Jaapie 12:30 3 augustus 2012

Wat zijn sommige mensen blind voor talent zeg, waarschijnlijk dezelfde mensen die Marko een middelmatige voetballer vinden? Dit is een super kans voor Armenteros, volgens mij geen broodvoetballer, maar een liefhebber! Een jaar de tijd om zich klaar te stomen achter Sightorsson en hij staat er!
00
Robbert 12:18 3 augustus 2012

Als hij dit seizoen niet zou presteren bij ons dan gooit hij zijn eigen glazen in. Het moet juist nu het jaar van Sammy worden. Dan kan hij uit de clubs kiezen en dit betekend financieel ook heel veel, want daar doen ze het alleen om! Wie wil er niet een spits die veel kan scoren! Armenteros is een speler voor ons nivo en heb niet de illussie dat we veel betere kunnen krijgen, kopen of die bij ons willen spelen!
00
ilonk 11:14 3 augustus 2012

@robbert. Van mij hoeft hij ook niet weg en zei toch dat ik hem een goede voetballer vind, maar hij is geen afmaker. Die moeten we dan gaan halen, want bosz zet gouriye toch niet in de spits. En als ik lees wat meneer zegt zo van nou jan smit ik teken toch niet tis of nu verkopen of ben volgend seizoen weg dan heb ik liever spelers die wel een goede instelling hebben. die jongen wil gewoon weg en als dat niet gebeurt dan presteert ie niet bij ons. Jammer.
00
hsupporter 11:13 3 augustus 2012

Als Armenteros beter wil worden als speler, zal hij veel moeten spelen, bij Heracles.
Bij Ajax ligt het niveau hoger en ook daar leert hij veel op de training.
Wat mee speelt is,zijn leeftijd.
Hij is jong en wat zijn de verwachtingen over Armenteros, Ajax toont niet voor niks belangstelling.Dit kan een goede zaak zijn voor Heracles, om als organisatie te groeien en tevens naar andere jongere spelers om voor Heracles te kiezen.
00
Henkuh 11:12 3 augustus 2012

Volgens mij is ‘t voor Armenteros allang klaar ! Al een seizoen lang geen deuk in een pakje boter schieten en na volgend seizoen gratis de deur uitlopen…..
00
Sjaak 10:40 3 augustus 2012

@robert
Heb het ook gelezen, hij wil ook echt weg en heeft totaal geen zin in nog een jaar heracles. Dus er is maar 1 optie wegdoen of hij gaat gratis weg.
00
Robbert 10:34 3 augustus 2012

Ilonk jij schrijft Armenteros veel te gauw af terwijl we nog maar moeten zien of Gouriye op dit moment wel het goede alternatief is. Armenteros zal als spits wel te weinig scoren, maar het is wel een speler waar je voorin een bal aan kwijt kunt, de bal kan vasthouden zodat de middenvelders kunnen aansluiten en je kan gaan combineren om dan alsnog te kunnen scoren. Ik zie dat de twee overige spitsen (nog) niet doen en als er echt schandalig geboden is (ik denk dan ruim onder de 1 miljoen) dan kun je hem beter in Almelo houden, want we hebben hem nog hard nodig zolang er geen betere is. Als je echt zonder hem kunt dan zou je hem ook nog in januari kunnen verkopen, wel voor minder dan nu, maar dan weet je tenminste hoe het team er voor staat.
00
ilonk 09:33 3 augustus 2012

@robbert. Armenteros is een goede voetballer alleen scoort hij niet. Castillion moeten we ook nog maar afwachten, maar bosz wil gouriye niet in de spits zetten. waarom weet ik niet. Ninos wordt overal aangeduid als centrumspits en bosz ziet geen spits in hem, maar gaat hem ws gebruiken gezien voorbereiding op de linksbuiten. Op voetbalzone staat trouwens dat de onderhandelingen nu volgens armenteros nog in volle gang zijn. Dan zou er dus wel weer een spits bij moeten komen en nu 1 die wel veel scoort suggesties? Denk dat lukoki wel echt onze kant op zou kunnen komen aangezien op voetbalprimeur staat dat ajax ook bezig is met assaidie voor de rechtsbuiten waar ze ook al sulemanji en sana voor hebben.
00
Robbert 09:29 3 augustus 2012

In Tubantia van vandaag staat dat Sammy niet wil bijtekenen.Rest maar één ding, verkopen, wel jammer als daar een prijs uitkomt wat de club eigenlijk niet wil. En als dat zo laag is dan kun je hem beter houden, met Sammy of zonder hem vind ik een wezenlijk verschil tov wat we nu aan spitsen hebben, maar dat heb ik al geschreven. Ik kan maar één conclusie trekken, het bod van Ajax zal wel schandalig laag zijn geweest, ander had Jan hem wel verkocht.
00
Sjaak 00:20 3 augustus 2012

Ik vind dat die castillion veels te goed word gemaakt. Kwam tekort voor rkc vorig jaar en zou bij ons een topper ineens zijn? Ik geloof er niet zo in eerlijk gezegd. Vond hem tegen ons ook nooit opvallen.
00
Robbert 23:50 2 augustus 2012

Als dat zo is Stefan, dan hebben we weer voor een andere club (net als toen bij Robert Schilder) een speler verder gebracht. Bovendien vind ik dat er veel te simpel over een eventueel vertrek van Armenteros wordt gesproken. Ik moet nog zien of Castilloin of Gouriye op het hoogste nivo het echt kunnen waarmaken. Het enige argument die ik kan vinden om Sammy van de hand te doen is dat zijn contract in 2013 afloopt en hij daarna gratis kan vertrekken. Maar heeft Heracles na 2013 geen optie op zijn contract?
00
Stefan L 22:02 2 augustus 2012

En stel castillion speelt dit seizoen (ik hoop het) de sterren van de hemel, dan is Ajax dankbaar
00
Robbert 20:26 2 augustus 2012

Stefan: Ajax zal van de eenzijdige optie geen gebruik maken, want ze verhuren hem niet voor niets. Als ze het echt in hem zien zitten dan hadden zijn contract al lang verlengt. Bovendien had hij vorig seizoen bij RKC geen basisplaats, dat zegt ook genoeg.
00
Stefan L 19:48 2 augustus 2012

Ajax heeft nog een eenzijdige optie om het contract van castillion te verlengen..
00
ilonk 19:29 2 augustus 2012

@robbert. Er zijn ook heel wat ajaxieden die graag willen dat hij blijft en in de oefencampagne heeft hij goed gespeeld. Voor een club als heracles vind ik hem wel goed, maar ja er zijn verschillende meningen.
00
Robbert 18:24 2 augustus 2012

Castilion is volgend seizoen transfervrij dus als hij het goed doet dan kan hij zonder kosten gewoon volgend jaar voor Heracles tekenen. Van Lukoki moeten we maar zien of hij wat voor ons is. Volgens Ajaxieden kan hij nog geen fatsoenlijke voorzet geven en dat mag zich dan buitenspeler noemen! We moeten niet uitgaan dat als wat van Ajax komt goed is!
00
marco 18:09 2 augustus 2012

Armenteros verkopen voor een mooi bedrag waar beide partijen tevreden over kunnen zijn en in de deal meenemen om lukoki te huren. castillion late spelen en aan het eind vh jaar transfervrij inlijven.

gr
marco
00
hsupporter 17:44 2 augustus 2012

Het zou een goede zaak zijn om Armenteros te verkopen.Zijn prestaties zijn ruim onder de maat.
Misschien heeft Ajax nog een beetje wisselgeld.
en wat is de hoofdprijs.
Elke prijs die je noemt is de hoofdprijs en hoe reëel is dat.Dit is gewoon een spel wat gespeeld wordt.
Hopelijk komen ze eruit met een paar spelers erbij, van ajax.
00
VakB 16:31 2 augustus 2012

Laat hem toch gaan voor een miljoen hij scoort amper en rechtsbuiten is het ook niet dus jan ik zou het doen
00
Geert 16:24 2 augustus 2012

Ik zeg: Onderhandelen. Hij heeft een contract tot volgend jaar zomer en vermoedelijk is hij niet van plan die te verlengen. Dus voor een kleine miljoen euro zal ik hem verkopen.

Er zijn trouwens veel spelers met een contract tot volgend jaar zomer, ik noem maar wat namen: Overtoom, Everton, Gouriye, Luis Pedro enz.

Zou het niet verstandig zijn die al te verlengen.
00
Pin 16:21 2 augustus 2012

Gewoon weg doen… ook als is het maar een half miljoen
00
Sjaak 16:17 2 augustus 2012

@vak b
Jij bent de enige die 1,2 mil zegt. heb je een bron?
00
Nckjwt 14:50 2 augustus 2012

Ik geef Ajax groot gelijk, een spits die bijna nooit scoort.. ‘t is meer een aanspeelpunt…
00
vak b 14:16 2 augustus 2012

Laat ajax hem overnemen volgend jaar loopt die gratis weg dan is die 1,2 miljoen wat wordt genoemd.wat ajax geboden heeft een dure aderlating jammer dat sammy weg gaat maar zijn vervanger staat al klaar castaillon en misschien.dat je lokoki in.de deal kan gebruiken of moet smit weer wachten tot dat joopie weer een appeltje en ei bedrag bied voor hem
00
vak b 14:15 2 augustus 2012

Laat ajax hem overnemen volgend jaar loopt die gratis weg dan is die 1,2 miljoen wat wordt genoemd.wat ajax geboden heeft een dure aderlating jammer dat sammy weg gaat maar zijn vervanger staat al klaar castaillon en misschien.dat je lokoki in.de deal
00
ilonk 13:01 2 augustus 2012

@sjaak. Hij kost ook nabij 2 miljoen, maar dat is veels te veel voor hem. 1 miljoen is ie misschien waard. Nog maar 1 jaar contract en daarbij scoort hij bijna nooit. Dus kan ajax wel begrijpen. Misschien toch maar proberen dan te zakken en lukoki in ruil ervoor te krijgen.
00
heracles95 11:53 2 augustus 2012

Laat die jongen mooi gaan. voor redelijk bedrag zet het hoofdbedrag uit je hoofd want hij heeft nog maar 1 jaar. ik zou het wel jammer vinden als Sammie weg gaat.
00
Henkuh 11:34 2 augustus 2012

De link met de deal Castillon lijkt gelegd….
00
Sjaak 11:05 2 augustus 2012

Voor 2 miljoen zou ik het doen. Hij heeft nog maar 1 jaar contract hierna en hij was ook lang niet de beste vorig jaar. En met 2 miljoen kunnen we eindelijk een keer echte buitenspelers halen.
00
keizah 10:37 2 augustus 2012

Wat is de hoofdprijs dan ? En volgens mij vergeet Ajax in zijn arrogantie, dat wij nu ook een goede middenmoter zijn.. voor goedkoopjes, gaan ze maar naar de amateurs …

Plus, weet armenteros meteen wat ie waard is voor hun!
Als Ajax echt hem wil… Bewijs het maar !
00
Spook 10:31 2 augustus 2012

Ajax leeft tegenwoordig blijkbaar in de verwachting spelers voor een appel en een ei over te kunnen nemen.
00