Heracles heeft zijn laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding verloren. In het eigen Polman Stadion waar men voor het eerst een wedstrijd speelde op het nieuwe kunstgras, werd er met 1-0 verloren van het Spaanse Osasuna. Juan Modesto was met zijn doelpunt de matchwinner in een erg matte wedstrijd.

Bij Heracles was een opvallende afwezige te melden. Trainer Peter Bosz liet verstek gaan omdat hij gisteren onwel was geworden. Gelukkig bleek na onderzoek dat hij niks mankeerde. De beginfase van de wedstrijd was erg afwachtend en er gebeurde dan ook weinig voor beide doelen. Na een klein half uur spelen kwamen de Spanjaarden op voorsprong door een doelpunt van Juan Modesto. Vlak voor rust voorkwam Remko Pasveer dat de schade nog erger werd met twee goede reddingen. Heracles kon in de eerste helft zelf niet erg gevaarlijk worden. Samuel Armenteros was met een schot nog kansrijk, maar hij schoot recht op de doelman.

In de tweede helft kwam Jason Davidson in het veld voor Jeroen Veldmate. De wedstrijd was weinig opwindend en pas toen Marko Vejinovic in het veld kwam, kwam er eindelijk wat dreiging vanuit de thuisploeg. Kansen kwamen er wel maar Everton Ramos da Silva schoot na een prachtige pass van Willie Overtoom over. Daarna raakte Samuel Armenteros nog het houtwerk met een kopbal en waren Ben Rienstra (kopbal) en Luis Pedro (schot) nog dichtbij een doelpunt.

Sponsoren

Reacties (101)

Reageer nu!