Heracles verloor afgelopen zaterdag kansloos van PSV. In een zeer eenzijdige wedstrijd, waarin PSV Remko Pasveer maar liefst 26 (!) keer onder vuur nam werd het uiteindelijk “maar” 4-0. Willie Overtoom baalt van het resultaat. Hij had meer van de wedstrijd verwacht.

“Het lukten ons niet om druk op PSV te zetten zoals we het vooraf hadden afgesproken. Zij kwamen er heel goed uit met lopende mensen, waar wij het heel moeilijk mee hadden”, zegt de middenvelder tegenover Eredivisie Live.

“Het stond gewoon helemaal verkeerd bij ons. Ik zag spelers om me heen heel vaak vrij lopen. Als er geen druk is op de bal, dan is het makkelijk om die bal op de snelle mensen te geven. Je moet gewoon zorgen dat je met je man meeloopt”, analyseerde Overtoom. “Ik had meer van deze wedstrijd verwacht.”

Sponsoren

Reacties (11)

Reageer nu!