Heracles kreeg de afgelopen dagen veel complimenten over het spel tegen Roda JC (5-1 winst) en er werd zelfs gesproken over het Barcelona voetbal in Almelo. Bosz verwerpt echter elke vergelijking met de sterrenploeg van Barcelona tijdens de tactische avond bij supportersvereniging Hart voor Heracles.

“Natuurlijk is het leuk dat er positief over het spel van Heracles wordt gepraat. Maar als we straks een paar keer verliezen hakken dezelfde mensen mijn hoofd eraf. Want zo opportunistisch is de voetballerij. Ik ben een enorme fan van het voetbal van Barcelona. Maar daar mogen we Heracles natuurlijk niet mee vergelijken. Dat gaat veel te ver.” Bosz acht de kans niet zo heel groot dat Heracles tot het einde van het seizoen in dit systeem blijft spelen: “We kunnen dit systeem spelen omdat

we de spelers daarvoor hebben. We hebben nu een elftal dat gewoon heel goed is in balbezit. Maar we krijgen in de loop van het seizoen te maken met schorsingen, misschien blessures. Dan moet je alles weer opnieuw bekijken.”

Sponsoren

Reacties (4)

Reageer nu!