Vanavond speelt Heracles een uitwedstrijd in Tilburg tegen het laag geklasseerde Willem II. De Tilburgers staan laatste met zes punten. De statistieken wijzen uit in het voordeel van Willem II bij duels tussen Willem II en Heracles in Tilburg.

Afgelopen weekend speelde Heracles thuis tegen Roda JC en won het ruim met 5-1. Het voetbal zit wel goed bij de Heraclieden en het is een genot om supporter te zijn van de club. Peter Bosz kan in Tilburg niet beschikken over Jeroen Veldmate (voetblessure). Daarentegen zit Bart Schenkeveld voor het eerst bij de wedstrijdselectie en begint op de bank. Bosz zal met dezelfde elf starten als thuis tegen Roda JC. De oefenmeester vindt de tegenstander lastig in te schatten hoe ze zullen spelen. Willem II speelt verschillende systemen. Bosz benadrukt dat er vanaf minuut de volle focus aanwezig moet zijn om een goed resultaat te behalen.

Tegenstander Willem II behaalde zes punten tot dusver. De ploeg van Jurgen Streppel won dit seizoen alleen thuis van buurman RKC Waalwijk met 1-0 en had nog drie gelijke spelen. Het is dus zaak dat er weer punten worden gehaald door de Tilburgers die graag de rode lantaarn willen overdragen aan een concurrent. Jurgen Streppel moet het zaterdagavond nog doen zonder Genaro Snijders, Kees van Buuren, Jens Podevijn en Aurélien Joachim. Zij zijn allen nog niet wedstrijdfit.

De wedstrijd staat vanavond om 20:45 uur onder leiding van scheidsrechter Pol van Boekel. Doe je mee met de HAFC Manager? Vergeet dan niet je voorspelling in te vullen!

Sponsoren

Reacties (26)

Reageer nu!