Vanavond speelt Heracles een uitwedstrijd in Tilburg tegen het laag geklasseerde Willem II. De Tilburgers staan laatste met zes punten. De statistieken wijzen uit in het voordeel van Willem II bij duels tussen Willem II en Heracles in Tilburg.

Afgelopen weekend speelde Heracles thuis tegen Roda JC en won het ruim met 5-1. Het voetbal zit wel goed bij de Heraclieden en het is een genot om supporter te zijn van de club. Peter Bosz kan in Tilburg niet beschikken over Jeroen Veldmate (voetblessure). Daarentegen zit Bart Schenkeveld voor het eerst bij de wedstrijdselectie en begint op de bank. Bosz zal met dezelfde elf starten als thuis tegen Roda JC. De oefenmeester vindt de tegenstander lastig in te schatten hoe ze zullen spelen. Willem II speelt verschillende systemen. Bosz benadrukt dat er vanaf minuut de volle focus aanwezig moet zijn om een goed resultaat te behalen.

Tegenstander Willem II behaalde zes punten tot dusver. De ploeg van Jurgen Streppel won dit seizoen alleen thuis van buurman RKC Waalwijk met 1-0 en had nog drie gelijke spelen. Het is dus zaak dat er weer punten worden gehaald door de Tilburgers die graag de rode lantaarn willen overdragen aan een concurrent. Jurgen Streppel moet het zaterdagavond nog doen zonder Genaro Snijders, Kees van Buuren, Jens Podevijn en Aurélien Joachim. Zij zijn allen nog niet wedstrijdfit.

De wedstrijd staat vanavond om 20:45 uur onder leiding van scheidsrechter Pol van Boekel. Doe je mee met de HAFC Manager? Vergeet dan niet je voorspelling in te vullen!

Sponsoren

Reacties (26)

Reageer nu!
goedkope fake uggs 22:14 10 december 2012

I have been exploring for a bit for any high quality articles or blog posts in this kind of space . Exploring in Yahoo I ultimately stumbled upon this website. Reading this information So i am glad to exhibit that I’ve an incredibly excellent uncanny feeling I found out just what I needed. I so much certainly will make certain to do not disregard this website and provides it a glance a continuing basis|regularly}.
00
cewi 12:30 25 november 2012

Ik vond dat de scheids zich trouwens naadloos aanpaste. Wat een eikel !
Ik heb een tip voor Bosz: zet nu eindelijk eens de juiste man(nen) op de juiste plaats !
00
ALBW 23:09 24 november 2012

@Sjaak

Daar heb je idd gelijk in.Ik denk ook dat het met de mentaliteit te maken heeft. Er wordt veel te simpel gedacht .De hele groep zogenaamde vedettes met oa. armenteros, duarte en overtoom vinden het allemaal prima zolang ze zelf maar een goede wedstrijd spelen. Het moet toch anders.

Maar ook nog even voor iedereen. Het gaat om de club en niet om de uitslag.l!
00
Dakmaster 23:05 24 november 2012

@willem

Hahaha jouw reactie zegt alles. Diezelfde arrogantie en gemakzucht druipt daar van af. Met 2 vingers in de neus??? Hou aub ff op met ijlen! Wij spelen leuk aantrekkelijk voetbal, maar zijn op datzelfde moment nog veel kwetsbaarder bij de omschakeling. Zo superieur zijn Wij echt niet!
00
beewee72 22:58 24 november 2012

Snel vergeten en op naar volgende week.
Na een hevige teleurstelling zondag de varkentjes maar wassen dan?
Hopen dat dit ze weer wakker heeft geschud……
Come on, wake up knooiers!
00
Willem 22:55 24 november 2012

@dakmaster

Hou toch op kerel. Hier moet je met 2 vingers in de neus van winnen als je werkt voor je geld!!! Hier is geen enkel smoesje voor. Voor die 0-1 stonden we ook gewoon onder druk en het is logische dat we favourite waren, want dit team is niet eredivisiewaardig en balt volgend jaar weer in de bier leaque. Als je van Groningen verliest zak je weer lekker.
00
Henkuh 22:55 24 november 2012

De arrogantie waarmnee dit uit handen gegeven wordt ! Niets geleerd van gemiste 3 punters in 2012 tot nu toe !!
00
Willem 22:52 24 november 2012

Op kunstgras kunnen we dit spel perfect en foutloos spelen, maar op echt gras gaan 5 van de 10 passes naar het verkeerde shirt. Ik zeg overal kunstgras invoeren!!!
00
Dakmaster 22:52 24 november 2012

Juist omdat ze tegen willem2 moesten spelen, speelden ze zo slecht. De favorietenrol, media aandacht en gemakzucht kosten ons 2 punten, erg jammer want dit zijn belangrijke punten om aansluiting te vinden met NEC. Zoals Steve McLaren ooit zei ” you have to Kill the beast” dit hadden ze dus ook moeten doen door de 3-0 te scoren ipv de 2-1 tegen te krijgen. Jammer
00
Ugur 22:50 24 november 2012

Wat ik typisch voor me zie is dat ze volgende week hard onderuit gaan tegen Groningen en dat we weer laag gaan staan…
00
Sjaak 22:49 24 november 2012

@ALWB

Die slordigheden zullen altijd blijven, omdat we altijd willen voetballen, maar dat kunnen we niet zonderveel fouten te maken. Alleen Barca kan dat.
00
Sjaak 22:47 24 november 2012

SCHANDE!!!!!!!!!!!!!!!

Op Samuel na was er niemand met een voldoende. Tegen dit ‘jupiler’ team zo voetballen. Het is uit weer huilen met de pet zeg….. Als het goed gaat reageer ik en als het slecht gaat ook. Duarte,willie,kwame wat waren ze slecht zeg. Elke bal speelden ze naar de Tilburgers. Op elk positie een betere speler en dan zó’n prestatie. Stelletje verwende prutsers zijn het!!! Denken het op 80% wel te kunnen redden en dan met die clown in de goal. Godverdomme die man kost ons zoveeeeel punten dit seizoen. Echt ongelovelijk. Zou het door de band komen?? Ik had echt verwacht dat we verder waren, maar blijkbaar is op kunstgras voetballen wat anders dan op gras. En onze verdediging is natuurlijk 1 van de slechste van Nederland… Best triest als je kijkt hoeveel verdedigers we hebben. Het linkerijtje kan voorlopig weer de ijskast in of je moet tegen Groningen een heeeeeeeeeeeel ander gezicht tonen. Maar dit was de slechste wedstrijd die ik onder Bosz heb gezien en dan ook nog tegen het slechste team waar we tegen gespeeld hebben. Ongelovelijk, ben helemaal buzzy.
00
ALBW 22:42 24 november 2012

Weer precies hetzelfde recept als nec uit. Puur door slordigheden en laksheid de punten weggeven. Wat een kutzooi weer. Maarja effe slikken en weer doorgaan. We love u heracles!!
00
Dakmaster 22:40 24 november 2012

Van boekel wat een lachertje zeg! Super sukkel
00
rono 22:38 24 november 2012

Ik zou zeggen, pasveer in oranje, wat een kruk
00
Dakmaster 22:38 24 november 2012

Dank u dank u!
00
beewee72 22:36 24 november 2012

Wat is dat toch met Heracles? Als ze voorstaan denken ze gvd dat ze er al zijn.
De zoveelste keer dat ze het verknooi’n……. Bah!
00
Dakmaster 22:35 24 november 2012

Jezus man gevalletje NEC!! Ze maken het weer niet af wat een sukkels. De wedstrijd had Allang beslist moeten worden! Pasveer dank u
00
Nachtzuster 22:26 24 november 2012

Mensen, Heracles mag gaan knokken voor de punten. Willem II is inmiddels terug op 1-2. Heracles moet meer profiteren maar doen dat niet. Stom
00
Willem 20:33 24 november 2012

Wen er maar aan Kevin… Elke thuiswedstrjd tegen dit soort clubs ben je favoriet en ook tegen middenmoters.
00
Kevin de Graaf 19:50 24 november 2012

Eerst zien dan geloven. Volle bak!!
Bijna iedereen verwacht een overwinning voor Heracles in Nederland. Ik hou niet van zon favorietenrol vooraf. Ah fijn volle 100% geven en COME ON Heracles!
00
Sjaak 17:41 24 november 2012

Met welke opstelling je ook speelt vanavond, hier hoort gewonnen te worden!! Ook als je ziet dat we nog 2 lastige uitwedstrijden hebben voor de winterstop. Dus 3 punten MOETEN hier gepakt worden. Gebeurt dat niet dan hebben we ook niks in het linkerijtje te zoeken.
00
Roberto 13:44 24 november 2012

@johan: dat moet je niet verraden! er zijn er ook nog die de wedstrijd willen kijken.

maar zonder dollen: ik ben er niet zo zeker van; als ik de geluiden hoor dat we ze niet moeten onderschatten is een veeg teken. als er zo over nagedacht wordt dan is dat vaak juist het geval anders zou dat helemaal niet ter sprake komen.
maar ik hoop vanzelfsprekend dat het buitengewone goede voetbal weer op de mat gelegd kan worden.
00
RogierVriezenveen 13:43 24 november 2012

Wij zijn erbij busje 1, 3 punten mee naar almelo neem ik aan…
00
zwolle 13:39 24 november 2012

Waarom niet starten met Gurye?
00
johan 13:33 24 november 2012

het wordt 1-7
00