Heracles ging zaterdagavond in de slotfase met een gelijkspel van het veld bij hekkensluiter Willem II (2-2). Peter Bosz was zeer ontevreden over de vertoning van zijn ploeg. “Dit voelt als een nederlaag”, aldus Bosz tegen Eredivisie Live. “We begonnen

slap aan de wedstrijd, alles ging fout. Ik vond het helemaal niks vanavond. Dat had ik ook gezegd als we met 2-0 hadden gewonnen.”

Samuel Armenteros had Heracles Almelo op een comfortabele 2-0 voorsprong gebracht. Een doelpunt van Niek Vossebelt en Jordens Peters kostte de ploeg echter dure punten. “Dat heeft niets met een jonge ploeg te maken, maar gewoon met de instelling. Wij kunnen veel beter dan dat we vandaag hebben laten zien”, aldus Peter Bosz.

Volgende week zondag in Groningen zal Heracles beter voor de dag moeten komen om een goed resultaat te behalen in het hoge noorden!

Sponsoren

Reacties (17)

Reageer nu!