Heracles zal in beroep gaan tegen

de rode kaart die Milano Koenders zaterdagavond in de slotminuut opliep bij Willem II. De verdediger werd wegens een vermeende elleboogstoot voor twee duels geschorst, waarvan één voorwaardelijk. Uit tv-beelden bleek het allemaal nog wel mee te vallen wat Koenders deed.

“Wij vinden dit een onterechte rode kaart. Milano probeert zich in een duel af te schermen. Dat is ook zijn eigen uitleg”, aldus algemeen-directeur Nico-Jan Hoogma. Thomas Bruns moet wel een duel toekijken, hij kreeg in Tilburg zijn vijfde gele kaart en is automatisch geschorst. De rode kaart van Michael de Leeuw van FC Groningen werd wel geseponeerd, waardoor de aanvaller kan spelen zondag tegen Heracles.

Sponsoren

Reacties (4)

Reageer nu!
beewee72 22:37 27 november 2012

Is ook veel geld!
Voor een vriend van mij is het nog duurder.
Die woont in Enschede, 5 minuten van de Grolsch-dinges, en moet met z’n auto naar Almelo, busje in, busje naar Enschede (zwaait naar zijn huis), potje voetbal kijken, busje weer in, busje naar Almelo (komt weer langs zijn huis en zwaait maar weer), stapt uit de bus in zijn auto en volgt in Enschede de borden stadion en is dan eindelijk thuis….
Mooi man, verplichte bus-combi’s…. 😉
00
sjaak 16:17 27 november 2012

@beewee72

Nog veschrikkelijk veel geld voor een voetbalpotje een paar km verder op. Grote schooiers zijn het!
00
beewee72 09:54 27 november 2012

@ Dirk

Buscombi € 29,-…….

dus…….
00
Dirk 04:06 27 november 2012

Heeft deze jonge geen overgewicht?

Offtopic:

Roepen dat de derby niet leeft bij FCT? Kaarten zijn tekoop vanaf 36 euro! ZIEK gewoon!
00