Peter Bosz liet eerder in Belek al weten dat hij voorlopig geen beroep gaat doen op spelers, die willen verkassen. Daarom zullen Samuel Armenteros, Willie Overtoom en Marko Vejinovic allemaal op de bank plaatsnemen.  “Bosz houdt er rekening mee dat het trio Heracles nog deze maand verlaat. Ik heb volledige concentratie en focus nodig en ik kan me voorstellen dat een eventuele transfer jongens bezighoudt”, zegt hij tegenover De

Telegraaf.

“Vanuit het bestuur is mij medegedeeld dat er serieuze interesse is voor Overtoom en Everton. Anderlecht is nog bezig met Kleber (FC Porto, red.). Als dat afketst, richten ze hun pijlen op een versnelde komst van Armenteros”, legt Bosz uit. “Hij is ook nog niet medisch gekeurd. Daarnaast heeft Vejinovic met AZ gesproken.”

Wat de opstelling vanavond word is nog niet bekend, maar hij zal er dus heel anders uitzien dan wij gewend zijn!

Sponsoren

Reacties (17)

Reageer nu!