Everton Ramos da Silva hoopt zijn carriere voort te kunnen zetten in Nederland. De Braziliaanse spits, die aangegeven heeft te willen vertrekken uit Almelo hoopt op interesse van een Nederlandse club.

“Ik hoop op een Nederlandse club”, laat hij weten aan De Telegraaf. “Het bevalt mijn gezin en mij hier dermate goed, dat ik hier graag wil blijven. Op dit moment is er, voor zover ik weet, nog geen

interesse vanuit Nederland.”

Eerder was er al interesse vanuit Turkije, maar hier had hij geen zin in. Maar Brazilië is wel een optie.  “Als er geen interesse vanuit Nederland komt, is een terugkeer naar Brazilië een optie. Daar zijn wel wat clubs geïnteresseerd in me, vertelde mijn zaakwaarnemer. Maar zolang niets concreet is, hoef ik het niet te weten. Ik richt me op Heracles. Ik heb ook tegen m’n zaakwaarnemer gezegd: ‘Als jij je werk doet, doe ik het mijne.’ Ik wil het seizoen met Heracles gewoon goed afsluiten.”

Sponsoren

Reacties (33)

Reageer nu!