De komst van de Finse spits Tim Väyrynen is voorlopig van de baan. De 19-jarige Fin zou afgelopen vrijdag voor het eerst een training afwerken tijdens een proefperiode in Almelo maar meldde zich direct ziek. Väyrynen vertrok daarna direct terug naar zijn geboorteland.

De kans op een herkansing voor Väyrynen, nog voor de transferdeadline, werd voor het weekeinde al minimaal geacht, aldus de Telegraaf. Heracles heeft deze week met het bekerduel van woensdag tegen PEC Zwolle immers een druk trainingsschema, waarin geen ruimte werd gevonden om de speler ‘fatsoenlijk’ te testen. Heracles heeft momenteel met Geoffrey Castillion slecht één echte nummer 9 in huis. Na het vertrek van Samuel Armenteros

is een extra spits erg gewenst.

Van het geld dat werd ontvangen voor Samuel Armenteros en Willie Overtoom gaat het meeste terug naar de financiers van het spelersfonds. Veel geld is daarvan dus niet beschikbaar voor een aankoop in deze transferperiode die nog tot vrijdag 1 februari open is.

Sponsoren

Reacties (7)

Reageer nu!