Vandaag is de laatste dag dat Heracles nog een slag kan slaan met het aantrekken van een spits. Want dat er een spits nodig is, moge duidelijk zijn. Helemaal na de legio kansen die er gisteren weer gemist werden.

De stand op de ranglijst

is verraderlijk. Een elfde plaats is natuurlijk prima en we zijn behoorlijk verwend geraakt na de de vele doelpunten waar we op getrakteerd werden. De doelpunten vlogen ons aan alle kanten om de oren, zowel in ons doel, als die van de tegenstander. Maar de realiteit is wel  dat we momenteel maar vier punten los staan van de de nacompetitieplaatsen. Mede hierom wilden we gisteren een statement maken. Dat dit niet bij iedereen in goede aarde viel was ook duidelijk, alhoewel we behoorlijk moesten lachen om alle nostalgische reacties die geplaatst werden. Het leek weer even op de site, zoals die was tot 2010.

Samuel Armenteros, Luis Pedro en Willie Overtoom zijn inmiddels vertrokken en zij zullen moeten worden opgevangen door Jaroslav Navratil en Mathias Schamp. Ongetwijfeld zullen beide kwaliteiten hebben, maar of ze er nu al midden in het seizoen kunnen staan is nog maar de vraag. Daar komt bij dat de bank bestaat uit Dragan Palijic, Jeroen Veldmate, Brian van Loo, Milano Koenders, Leon van Dijk,  Renze Fij, Mathias Schamp, Jaroslav Navratil, Joey Belterman en Dario Vujicev. Zes daarvan zijn er dus verdediger of keeper… Armenteros en Overtoom waren beide verantwoordelijk voor 14 doelpunten. Dat is meer dan een derde van het totaal aantal doelpunten wat even is ingeleverd.

De doelstelling voor een plek om de play-offs lijkt (wat ons betreft) niet meer realistisch. We moeten ons nu gewoon focussen op handhaving en hopen dat de gemeente meewerkt aan het bouwen van een nieuw stadion. Op het moment van schrijven zijn er nog 13 uur en 10 minuten over. Tik tak, tik tak…

Sponsoren

Reacties (46)

Reageer nu!