Heracles Almelo won de afgelopen wedstrijd met 4-1 van hekkensluiter Willem II. In een wedstrijd, waarin de Heraclieden nog wel even achter stonden, wisten ze de overwinning toch naar zich toe te trekken.

Remko Pasveer is content met de zege. “Het was wel gemakkelijk. We kwamen wel een beetje dom op 0-1 achterstand, maar we zijn de rest van de wedstrijd niet in

de problemen geweest. We zijn van onze eigen kracht uitgegaan en blijven voetballen en dat zag je ook. We probeerde alles op te bouwen en dat brengt af en toe risico’s met zich mee, maar dat is onze manier van spelen”, vertelde Pasveer in gesprek met Eredivisie Live.

Er mag wel een kanttekening bij de lovende woorden van de doelman geplaatst worden, want weer werd er een tegentreffer geïncasseerd. “Dat is ook wel een beetje inherent aan onze speelstijl, maar aan de andere kant moeten we ook wedstrijden op de nul kunnen spelen. Dat is voor ons echter nog heel moeilijk en daar hameren we ook op. We werken er hard aan, maar het is nog niet zo dat we het daadwerkelijk doen.”

Sponsoren

Reacties (3)

Reageer nu!