Everton Ramos da Silva is bezig aan zijn laatste seizoen bij Heracles, maar

is (in tegenstelling tot Armenteros en Overtoom aan het einde van de winterstop) nog wel verzekerd van een basisplaats. De aanvaller weet het net weer te vinden, aangezien hij alweer drie keer gescoord heeft in de tweede seizoenshelft.

Ook tegen NAC Breda was hij weer van waarde. Hij scoorde zijn zesde goal va n het seizoen en hielp Heracles hierbij aan een punt. Het is lekker om weer eens te scoren”, vertelde Everton, die tevens zijn doelpunt beschreef. “Ben Rienstra raakte de bal en ik kop gewoon vrij in het doel. Ik denk dat dat wel een goede actie was. Volgens mij is dit de eerste keer dit seizoen dat we uit een corner scoorden.”

“Wij komen altijd om de wedstrijd te winnen. Helaas kregen we een doelpunt tegen uit een spelhervatting. Ik weet niet of het meespeelt, maar ik vond ook dat die vrije trap verder naar achteren genomen had moeten worden. De scheidsrechter riep mij echter weg. Ik probeerde het nog te zeggen. Ik vond het in ieder geval wel jammer,” aldus de aanvaller tegenover Eredivisie Live.

Sponsoren

Reacties (9)

Reageer nu!