Marko Vejinovic heeft een nieuwe aanbieding van Heracles Almelo afgewezen. De middenvelder, die in de winterstop nog gelinkt werd met

AZ, wil afwachten wat er in de zomer gaat gebeuren. Vejinovic kon er qua salaris op vooruitgaan, maar hoopt in de zomer een nieuwe stap te zetten in zijn carrière.

Voorzitter Jan Smit rekent daarom op een vertrek van de creatieve middenvelder. Marko Vejinovic is niet de enige die vertrek. Ook Everton Ramos da Silva vertrekt in de zomer en de contracten van Brian van Loo, Leon van Dijk, Daryl van Mieghem en Ninos Gouriye lopen af. Met Gouriye gaat Heracles nog om de tafel binnenkort. Er is een optie in zijn contract om het met een jaar te verlengen. Daarnaast is het nog de vraag of Ajax-huurling Geoffrey Castillion ook volgend seizoen in Almelo speelt. Een tweede huurperiode lijkt onwaarschijnlijk. Heracles heeft de mogelijkheid om de spits over te nemen van de Amsterdammers.

Sponsoren

Reacties (17)

Reageer nu!