Heracles is klaar dit seizoen. De ploeg verloor vanavond van FC Groningen, directe concurrent in de strijd om de play-offs met 0-2. Heracles had vanavond moeten winnen om de aansluiting met de top 8 te behouden, maar wist geen vuist te maken tegen Groningen, dat niet van hoge huize hoefde te komen vandaag.

De eerste helft was gezapig aan beide kanten. Beide ploegen wisten nagenoeg geen kansen te creeeren, waardoor de brilstand met de rust bereikt werd. In de tweede helft leek Heracles wakker geschud, maar de opleving duurde niet land. Bart Schenkeveld kreeg aan het begin van de tweede helft nog een 100% kans, maar deze werd gepareeerd door de keeper van Groningen. Niet heel veel later wist Groningen de 0-1 aan te tekenen.

De wissels, ingebracht door Peter Bosz zeiden veel over de kwaliteit van de huidige selectie en met name de bank. Navratil voor Marko, Te Wierik voor Schenkeveld en Belterman voor Thomas Bruns. Vooral Lerin Duarte werd behoorlijk gemist op het middenveld.

Het seizoen lijkt erop te zitten voor Heracles, dat nog vier punten achterstaat op nummer 8 Heerenveen. Heerenveen heeft nog wel een wedstrijd minder gespeeld en gezien de tegenstander van hen morgen (Willem II) lijkt het erop dat de achterstand zal groeien naar zeven punten.

Dat er flink wat werk aan de winkel is achter de schermen moge duidelijk zijn. Er mag heel wat kwaliteit binnen gehengeld worden om ook na volgend seizoen nog actief te zijn in de Eredivisie. Het moet toegegeven worden dat dit elk seizoen nog gelukt is.

zp8497586rq
jfdghjhthit45
Sponsoren

Reacties (29)

Reageer nu!