Opmerkelijk nieuws in De Telegraaf. Ajax heeft een poging ondernomen om Lerin Duarte over te nemen van Heracles Almelo. De Amsterdammers vingen echter bot, waardoor een zomerse transfer voor de middenvelder vooralsnog ver weg ligt.

“We wilden Lerin graag overnemen, hebben een alleszins reëel bod bij Heracles neergelegd, maar dat is geweigerd”, zegt Marc Overmars tegenover De Telegraaf. “Het is vervelend voor Lerin, maar dit was ons eerste en laatste bod”.

Het contract van Lerin Duarte loopt volgende zomer af. Eerder vertrokken o.a. Samuel Armenteros, Willie Overtoom, Marko Vejinovic en Everton Ramos da Silva, omdat hun contract afliep/afgelopen was. Mocht Heracles dus nog wat willen verdienen aan Lerin Duarte, dan zal dat deze zomer moeten gebeuren.

zp8497586rq
zp8497586rq
Sponsoren

Reacties (14)

Reageer nu!