Vitesse hoopt Peter Bosz binnen tien dagen aan de media te presenteren. De club uit Arnhem wil de 49-jarige trainer maar wat graag hebben. ~o meldt De Telegraaf.

Peter Bosz heeft vooral indruk gemaakt op Merab Jordania. Het aanvallende en gedurfde spel heeft indruk gemaakt op de steenrijke eigenaar. Ook is hij gecharmeerd van het feit dat Peter Bosz een aantal jaren geleden bij Feyenoord zat. De club uit Rotterdam doet het de laatste twee jaar uitstekend en is hofleverancier van het Nederlands Elftal. Hij zou deze professionalisering van de jeugd graag ook zien bij Vitesse.

HTTP://CUSTOMESSAYWRITINGSERVICESS.COM/

Er passeerden bij Vitesse overigens wel meer namen de revue, Onder andere Shota Arveladze werd genoemd als mogelijke opvolger van Fred Rutten.

zp8497586rq
zp8497586rq
Sponsoren

Reacties (47)

Reageer nu!