Heracles kan definitief beginnen met de bouw van een nieuw stadion. Het definitieve besluit moet later vanavond nog genomen worden door de Almelose gemeenteraad, maar een meerderheid is voor het gezamenlijke voorstel daarover van D66, de VVD en PvdA. De bijeenkomst is nog gaande op dit moment.

Er zitten nog wel enkele kanttekeningen aan de bouw van het nieuwe stadion. Zo moeten er winkels komen van minimaal 1000 m2. De raad en Heracles staan ruimere detailhandel toe op de Woonboulevard. Heracles moet binnen een jaar nadat het bestemmingsplan rond is beginnen met de bouw van het nieuwe stadion.

Update 23:35

Niets staat de bouw van het nieuwe stadion nog in de weg! Met 21 stemmers voor en 14 tegen heeft een meerderheid van de raadsleden ervoor gekozen om detailhandel in en om het stadion toe te staan. Een absolute noodzaak voor de realisatie van de plannen van Heracles Almelo.

Een historisch moment voor Heracles en natuurlijk ook voor Almelo!

Sponsoren

Reacties (25)

Reageer nu!