Remko pasveer heeft een andere club nog altijd niet uit het hoofd gezet. Hij werd eerder al in verband gebracht met FC Twente en Ajax, waarvan laatstgenoemde het meest serieus leek. Tot een transfer heeft het allemaal nog niet geleid.

“Het is wachten totdat er ergens een keeper wordt verkocht, dan komt de carrousel op gang. Ik weet dat ik bij enkele clubs op het lijstje sta en een serieuze optie ben als er een plaats vrijkomt. Het bevalt me nog steeds goed in Almelo, maar ik sta ook open voor iets anders. Ik hoop dat er snel duidelijkheid komt.” Laat Pasveer weten aan Voetbal International.

De geruchten in Amsterdam doen de ronde dat wanneer Kenneth Vermeer niet vertrekt, de huidige reservedoelman Jasper Cillessen verhuurd wil worden. In dat geval zou Remko Pasveer als tweede doelman naar Ajax gaan. Mocht Vermeer wel vertrekken naar een andere club, zou het Jasper Cillessen door laten schuiven naar eerste doelman en ook Remko Pasveer willen halen.

Mocht Pasveer vertrekken, dan gaat Heracles niet op zoek naar een andere doelman. Dan zal Dennis Telgenkamp als eerste doelman fungeren en Brian van Loo nog een jaar als tweede doelman aanblijven.

zp8497586rq
Sponsoren

Reacties (31)

Reageer nu!