Heracles Almelo heeft ook zijn tweede oefenwedstrijd gewonnen. In Wierden werd het 4-1 tegen hoofdklasser SVZW. Bij de rust stond de stand van 3-0 op het scorebord van het mooie complex van SVZW.

De wedstrijd begon wat later vanwege een erg lange speech van Bertus Heutink. Jan de Jonge begon met proefspeler Andrew Barrowman in de spits. De Schot werd weinig in het spel betrokken en kon zich daardoor maar weinig onderscheiden in deze eerste helft. Hij was niet goed te beoordelen helaas. Thomas Bruns opende de score met een prachtige vrije trap. Daarna wisten ook Ninos Gouriye en Jeroen Veldmate het net nog te vinden voor rust.

In de tweede helft kwam weer een heel ander elftal het veld op. In de beginfase scoorde direct Matthias Schamp de 4-0 in de kruising. Daarna viel er weinig meer te beleven op Sportpark het Lageveld. Heracles wist maar weinig kansen te creëren zonder een echte spits. SVZW mocht in de slotminuut via Dewi Pierik toch nog de eretreffer voor haar rekening nemen. Uitslag 4-1.

Komende zaterdag speelt Heracles een oefenwedstrijd bij RKSV Bornerbroek tegen een tegenstander van formaat. De Belgische topclub Standard Luik is dan om 15.30 uur de tegenstander.

zp8497586rq
Sponsoren

Reacties (33)

Reageer nu!