Heracles Almelo heeft vanmiddag in Tubbergen met 1-1 gelijk gespeeld tegen het Engelse Coventry City. Onder mooie weersomstandigheden had Heracles eigenlijk in de tweede helft kunnen/moeten winnen van de ploeg uit de League One (derde divisie).

Heracles begon de eerste helft nog met aanwinst Aleksei Kangaskolkka op de bank. De ploeg van Jan de Jonge had het moeilijk in het begin van de wedstrijd met Coventry City. De Engelsen gooiden er direct veel power in zat Heracles onder druk. Coventry City kwam uit een standaard situatie al snel op een 1-0 voorsprong in Tubbergen. Carl Baker wist een vrije trap achter doelman Dennis Telgenkamp te schieten. Geleidelijk in de eerste helft wist Heracles wat meer grip op de wedstrijd te krijgen. Echt grote kansen leverde dit niet op. De Heraclieden wisten voor de rust de stand wel weer gelijk te trekken. Na een goede actie van Lerin Duarte, wist Jaroslav in de rebound binnen te schieten: 1-1. Dit was ook de ruststand.

In de tweede helft kwam o.a. Aleksei Kangaskolkka in het veld. Het begon direct fel vanaf Heracles-zijde, die veel beter uit de kleedkamer was gekomen. Er werd vroeg druk gezet en het spel speelde zich af op de helft van Coventry City. Heracles combineerde goed en kreeg enkele kansen. Het was wachten op de verdiende 2-1. Thomas Bruns kon enkele keren door de verdediging sluipen en afvuren op de goal, maar wist het net niet te vinden. Ook Aleksei Kangaskolkka stuitte op de doelman van Coventry City. Het bleef 1-1, maar de tweede helft geeft goede hoop voor het nieuwe seizoen. Met nog een aantal versterkingen kan het zeker weer mooi seizoen worden!

zp8497586rq
Sponsoren

Reacties (11)

Reageer nu!