Nico-Jan Hoogma heeft goede hoop op een nieuw stadion. De algemeen directeur zegt dit op heracles.nl. Het jarenlange getouwtrek tussen de gemeente, Heracles Almelo zelf, de ondernemers en de Provincie Overijssel lijkt hiermee ten einde te zijn gekomen.

“We willen komende zomer graag beginnen met bouwen zodat we in het seizoen 2015-2016 in het nieuwe stadion spelen.” Aldus Hoogma. Verder heeft hij nog wat te melden over de selectie. “Voor dit seizoen was ons grootste aandachtspunt de voorhoede, waar dat een jaar eerder de achterhoede was. Ik denk dat we de opengevallen posities prima hebben ingevuld. We snappen ook dat het tijd kost om automatismen te krijgen en om dingen in te slijpen. Het is een jonge getalenteerde groep met een vleugje routine erbij in de persoon van Matthew Amoah. Met deze staf en selectie kunnen we verder. We gaan hard werken en we hebben er alle vertrouwen in. Een doelstelling is moeilijk te formuleren, ook omdat de transfermarkt nog open is. Uiteraard willen we ons zo snel mogelijk veilig spelen en wat er daarna mogelijk is dat zien we wel. Je weet natuurlijk nooit wat er tot 2 september nog gebeurt, maar op dit moment speelt er niets rondom onze spelers en is er niets concreet.”

Sponsoren

Reacties (51)

Reageer nu!