Heracles Almelo heeft zich versterkt met Edwin Gyasi. Als de medische keuring geen roet in het eten gooit, speelt de 22-jarige vleugelaanvaller de komende twee seizoenen in Almelo met een optie voor nog een seizoen. De aanvaller komt over van FC Twente.

Edwin Gyasi is geboren in Amsterdam en begon zijn voetbal loopbaan bij CTO ’70 en AFC. Daarna speelde hij in de jeugdopleiding van AZ. De rappe buitenspeler verkaste via Telstar en De Graafschap naar FC Twente. In Enschede werd hij geen vaste waarde, maar scoorde wel tegen Heracles vorig seizoen. “Edwin is een snelle buitenspeler en een jong talent waar wij veel toekomst in zien. We gaan er vanuit dat hij zich bij ons doorontwikkeld en dat Heracles Almelo nog veel plezier aan hem kan beleven”, aldus algemeen directeur Nico-Jan Hoogma.

zp8497586rq
Sponsoren

Reacties (89)

Reageer nu!