We zijn nu twee wedstrijden onderweg en Heracles heeft nog geen punt gepakt. Uit bij Vitesse werd verloren met 3-1 en thuis was PEC Zwolle te sterk.

Het elftal is sterk gewijzigd ten opzichte van het team dat vorig jaar aan de Eredivisie begon. Daar waar er vooral in offensief opzicht geïnvesteerd werd (lijkt logisch na het vertrek van Armenteros, Overtoom, Vejinovic, Everton, Pedro), lijkt de achilleshiel momenteel toch in de verdediging te liggen.

We willen graag weten wat onze bezoekers er nu van denken. Heb jij er vertrouwen in dat we ons net als in de voorgaande seizoenen gaan handhaven? Of denk je dat de vele wisselingen in het team ons uiteindelijk gaan opbreken? Laat je stem achter in de poll. Staat je gewenste antwoord er niet bij? Reageer dan in de reacties hieronder.

[poll id=”74″]

zp8497586rq
Sponsoren

Reacties (87)

Reageer nu!