Illiass Bel Hassani vertrekt per direct naar Heracles Almelo! De aanvallende middenvelder van Sparta is alweer de vierde aanwinst vandaag! Hiermee lijkt Heracles niet één, maar twee opvolgers van Duarte te hebben gevonden. De Nederlandse Marokkaan heeft een contract voor drie seizoenen getekend met een optie voor nog een seizoen.

Het transfergeweld gaat dus tot in de late uurtjes door! Even leek het er op dat Heracles klaar was op de transfermarkt na het aantrekken van Simon Cziommer, maar Jan Smit tovert de ene transfer na de ander uit de hoge hoed. Naast Bel Hassani en Cziommer, huurde Heracles Jens Jurn Streutker (20-jarige verdediger) en Mark Uth (22-jarige spits) van SC Heerenveen voor een seizoen.

Wij heten Illiass van harte welkom in Almelo en wensen hem net als de andere versterkingen heel veel succes!

Sponsoren

Reacties (20)

Reageer nu!