Heracles moet het in de derde ronde van de KNVB Beker opnemen tegen Topklasser Excelsior ’31 uit Rijssen. Donderdagavond wees de loting uit dat beide ploegen aan elkaar gekoppeld werden. Heracles speelt de wedstrijd op Sportpark de Koerbelt in Rijssen. Een prachtige derby!

Excelsior ’31 wist in de tweede ronde voor een stunt te zorgen door na verlenging Willem II uit te schakelen (2-1) in Rijssen. Heracles wist vlak voor de penaltyserie RKC te verslaan in Waalwijk via een goal van Thomas Bruns. De speeldata van Excelsior ’31 – Heracles Almelo is 29, 30 of 31 oktober.

excelsior - heracles

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Complete loting derde ronde KNVB Beker:
Vitesse – Noordwijk
AZ – Achilles ’29
Kozakken Boys – FC Utrecht
Feyenoord – HSV Hoek
PSV – Roda JC Kerkrade
Ajax – ASWH
FC Eindhoven – NEC
Excelsior – Go Ahead Eagles

Cambuur – NAC Breda
PEC Zwolle – Wilhelmina’08
SC Heerenveen – VVV Venlo
Excelsior ’31 – Heracles Almelo
MVV – ADO Den Haag
FC Emmen – IJsselmeervogels
FC Groningen – Capelle
JVC Cuijk – EVV

Sponsoren

Reacties (36)

Reageer nu!