De gestaakte streekderby tussen Go Ahead Eagles en Heracles Almelo zal op woensdagavond 4 december om 20:45 uur worden ingehaald. De resterende 71 minuten zullen dan worden uitgespeeld in de Adelaarshorst. Op deze datum wordt ook ADO Den Haag – sc Heerenveen ingehaald om 18:45 uur.

Jason Davidson is zaterdag gewoon beschikbaar tegen FC Groningen. Het duel in Deventer werd echter gestaakt. “Dat betekent dat de kaart pas in werking treedt als de wedstrijd is uitgespeeld”, verklaart teammanager Guus van Lenthe op de officiele website. “En dus mag Jason komend weekend tegen FC Groningen gewoon meedoen.”

Update 5-11-2013, 18:40

Supporters die een kaart hadden kunnen hun kaart omwisselen bij het Polman Stadion vanaf woensdag 6 november t/m vrijdag 15 november voor een nieuwe buskaart. Indien je op 4 december niet kunt, dan kun je je kaart inleveren en ontvang je het bedrag à € 26,60 retour. Als je de kaart niet meer hebt, volstaat het ook om de SeizoenClubCard of FanCard mee te nemen, inclusief legitimatiebewijs.

Na het thuisduel tegen FC Groningen (zaterdag 9 november, 19.45 uur) is de receptie tot één uur na afloop van het duel geopend om de kaarten om te wisselen.

De vertrektijden van de bussen worden later bekend gemaakt.

 

Sponsoren

Reacties (23)

Reageer nu!