Heracles Almelo heeft zaterdagavond verloren van FC Groningen. In het eigen Polman Stadion verloor de ploeg van trainer Jan de Jonge met 3-0 van de Groningers. Het was een terechte nederlaag. De bezoekers gingen effectiever met de kansen om en Heracles kon moeilijk een vuist maken.

In de eerste helft was het tempo hoog. Dit leidde tot rommelig voetbal. Beide ploegen konden moeilijk te kansen komen. De eerste goede kans was voor de Noordelingen. Remko Pasveer kon ternauwernood redding brengen op een kopbal van Richairo Zivkovic. Na zo’n  half uur spelen kwam de eerste goede kans voor Heracles. Mark Uth werd in stelling gebracht door Bryan Linssen, maar stuitte op Marco Bizot. Vlak voor rust kregen de bezoekers nog een goede kans, maar Richairo Zivkovic schoot hoog over.

Ook de tweede helft begon weer rommelig. Heracles kreeg wel twee kansen via Bryan Linssen en Jason Davidson, maar kon na een dik uur spelen niet voorkomen dat het op achterstand kwam. Heracles kwam via een counter van FC Groningen op een 1-0 achterstand. Doelpuntenmaker was Richairo Zivkovic. Pasveer kon daarna nog wel een inzet van Tjaronn Chery uit het doel houden, maar even later kreeg Heracles alsnog de mokerslag te verwerken. Een van richting veranderd schot van Philip Kostić liet Remko Pasveer kansloos. De wedstrijd was toen echt gespeeld. Diezelfde Philip Kostić kon er in de slotfase ook nog 0-3 van maken.

Sponsoren

Reacties (69)

Reageer nu!