Voorzitter Jan Smit heeft nog steeds een goed gevoel. Ondanks de voorsprong van slechts twee punten op NEC, dat laatste staat, ziet Jan Smit nog geen reden voor paniek. Vanavond speelt Heracles de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles.

“Als we die wedstrijd winnen, staan we dertiende en heeft niemand het over onze sportieve prestaties. Het luistert heel nauw. We hebben tegen Utrecht vooral pech gehad. Door een goal waarbij hands wordt gemaakt en een van richting veranderd schot verliezen we die wedstrijd”, zegt hij tegenover het Algemeen Dagblad.

“Mensen vergeten nog wel eens dat wij van alle Eredivisie-clubs de vijftiende begroting hebben. We hebben uit bij Heerenveen en Feyenoord schitterende overwinningen geboekt en staan in de achtste finale van de beker. Zo slecht gaat het volgens mij dus niet.”

De voorbeschouwing voor deze wedstrijd is hier te vinden.

Sponsoren

Reacties (19)

Reageer nu!