Jong Heracles heeft vanmiddag verloren van Preussen Munster in Spanje. Heracles speelde met de beloften, waarbij ook Bryan Linssen weer mee deed. De aanvaller is sneller hersteld van een kuitblessure dan verwacht.

Jong Heracles had veruit het meeste balbezit, maar de Duitsers hadden de beste kansen. Het mocht doelman Dennis Telgenkamp danken dat het nog maar met een 0-0 stand de rust in ging. Namens Heracles had Bryan Linssen een kans, maar hij schoot net naast. In de tweede helft werd er veel gewisseld. Preussen Munster kwam na een dik uur spelen snel op een 2-0 voorsprong. Matthew Taylor en Dominik Schmidt waren doelpuntenmakers. Heracles deed nog wel iets terug toen Jeroen Veldmate een vrije trap raak schot. Een minuut later was de wedstrijd beslist. Matthew Taylor was opnieuw trefzeker voor Preussen Munster en bepaalde de eindstand op 3-1.

 

Sponsoren

Reacties (15)

Reageer nu!