Dennis Telgenkamp is volgend seizoen eerste doelman bij Heracles Almelo. De huidige reserve keeper volgt daarmee Remko Pasveer op die na dit seizoen transfervrij zal vertrekken na acht jaar trouwe dienst. Dit meldt de TC Tubantia vandaag.

Door deze wisseling wordt er vastgehouden aan de eerder gemaakte afspraken tussen de de keepers. Remko Pasveer zal op zoek gaan naar een andere werkgever. Eerder was belangstelling voor de doelman, maar tot een transfer kwam het niet. Dennis Telgenkamp werd vorig seizoen verhuurd aan Cambuur en lijkt nu klaargestoomd om er volgend seizoen te staan. Naast het aflopende contract van Remko Pasveer, lopen ook de contracten van Jason Davidson, Bart Schenkeveld, Christian Dorda, Leon van Dijk, Dario Vujicevic, Kwame Quansah, Simon Cziommer en Ben Rienstra af na dit seizoen.

Sponsoren

Reacties (38)

Reageer nu!