Heracles Almelo heeft zich de laatste weken in een zeer lastige positie gemanoeuvreerd. Een goed resultaat in Alkmaar tegen AZ zou de mannen van Jan de Jonge wat meer lucht verschaffen, maar helaas. Ook de wedstrijd vanavond ging kansloos verloren. Eindstand: 4-0.

De 1-0 viel al vrij rap. Na een kwartier spelen was het Johansson, die na zeer zwak verdedigen aan de zijde van Heracles de 1-0 kon binnenschieten. Als het nog niet erger kon, moest Milano Koenders ook nog eens naar de kant. De verdediger toucheerde heel licht aanvaller Johansson, waardoor de verdediger met een rode kaart mocht inrukken. Een heel zware beslissing, aangezien Koenders nog leek in te houden.

Eigenlijk was de wedstrijd hierdoor gespeeld. AZ schoot nog een keer op de paal en maakte nog voor rust de 2-0. In de tweede helft werd nog een keer op de lat gekopt en scoorde het nog twee keer, waardoor de eindstand werd bepaald op 4-0.

Waar lag het aan? De onterechte rode kaart? Het zwakke verdedigen? U kunt uw reacties wederom achterlaten onder dit nieuwsbericht.

Foto: Pro Shots/NOS
Sponsoren

Reacties (105)

Reageer nu!