Heracles Almelo heeft vanavond drie zeer belangrijke punten gepakt. Thuis werd er gewonnen van Roda JC. Uitslag: 2-1.

De eerste helft kunnen we heel kort over zijn. Die was dramatisch en het elftal mag Linssen dankbaar zijn dat hij een 0-1 achterstand door Hupperts vlak voor rust ongedaan maakte. Door deze goal kon Heracles in ieder geval met een 1-1 ruststand aan de thee.

Wat er in de rust allemaal gezegd is door Jan de Jonge is ons (nog) niet bekend, maar het moet gestormd hebben. Cziommer en Streutker werden beiden gewisseld voor Quansah en Bruns. De laatste twee brachten vuur in het elftal. In de tweede helft werd er weer gestreden op het middenveld en duels werden weer gewonnen! Er werden kansen gecreëerd en Roda werd teruggedrongen op het eigen veld.

Het duurde tot de 78ste minuut voordat de goal echt viel. Uitblinker Linssen scoorde voor de tweede keer. Het Polman Stadion ontplofte en er was eindelijk weer oprechte blijdschap te zien! Zowel bij het publiek als bij de spelers.

Met deze overwinning is een grote stap gezet richting lijfsbehoud in de Eredivisie. Over twee weken wacht NEC ons op in Nijmegen. Mocht daar gewonnen worden, kunnen we ons met z’n allen weer gaan opmaken voor een nog een seizoen op het hoogste niveau en wellicht met een verbouwd stadion!

 Foto: Pro Shots / NOS

Sponsoren

Reacties (150)

Reageer nu!