Heracles heeft vanavond geen punten kunnen overhouden aan het thuisduel tegen Feyenoord. De Heraclieden kwamen nog wel met 1-0 voor, maar nog voor rust werd de eindstand in 1-2 voor de Rotterdammers. Al met al een zure avond na een goed begin van de wedstrijd.

De avond begon zo mooi in een zomerse ambiance in het Polman Stadion. Heracles begon de wedstrijd feller en met meer overtuiging dan de gasten uit Rotterdam. De eerste goede kans was voor Mark Uth. De spits kopte geheel vrijstaand voorlangs. Daarna was er aan de andere kant een kans voor Lex Immers. Ook zijn kopbal ging voorlangs. Heracles was duidelijk de betere ploeg en kwam na zo’n kwartier spelen op voorsprong. Na een aanval over veel schijven, kwam de bal voor de voeten van uitblinker Illiass Bel Hassani. Hij schoot de 1-0 binnen. Het begon zo mooi, maar Heracles zakte daarna wat weg Feyenoord kwam meer en meer op de helft van Heracles. Ook kwamen er kansen voor de bezoekers. Eerst redde Remko Pasveer miraculeus met de benen een schot. Even later was het wel raak. Een kopbal van Mitchell te Vrede betekende de gelijkmaker. Even later kwam Heracles goed weg. Diezelfde Te Vrede kopte de bal op de paal. Vijf minuten voor rust was het opnieuw raak voor Feyenoord. Tonny Vilhena kon de 1-2 aantekenen. Heracles leek helemaal de kluts kwijt en was duidelijk toe aan de rust.

Het begin van de tweede helft was erg rommelig. De eerste kans was te noteren voor de bezoekers. Spits Mitchell te Vrede kopte naast uit een scrimmage. Daarna kreeg Heracles een aantal kansen. Illiass Bel Hassani was nog het dichts bij de gelijkmaker. De middenvelder wist de bal tot ongeloof van iedereen in het stadion rakelings naast te schieten. Ook invaller Matthew Amoah kreeg nog een kans, maar stuitte op doelman Erwin Mulder. Heracles ging daarna opportunistischer spelen. Het had weinig effect helaas en ook invaller Simon Cziommer moest na 2x geel van het veld. Feyenoord ging moeizaam met drie punten weg uit Almelo. Komende zaterdag dan maar de drie punten in het Polman Stadion pakken tegen Go Ahead Eagles.

Sponsoren

Reacties (47)

Reageer nu!