Lerin Duarte keert vanmiddag terug bij Heracles Almelo. De 23-jarige middenvelder verkaste in september naar Ajax en hoopt dat het vanmiddag in het Polman Stadion feest wordt voor beide ploegen.

“Het is een bijzondere wedstrijd voor me”, zegt de linkspoot in De Telegraaf over het treffen met zijn oude club. “We kunnen kampioen worden en Heracles is mijn oude club”, aldus de middenvelder. “Ik hoop dat Heracles zich uiteindelijk handhaaft in de eredivisie. Ik ben echter een sportman en wil altijd winnen. Het kan ook nog zo zijn dat Heracles verliest, maar de uitslagen zo gunstig zijn dat we samen kunnen feesten. Dat is misschien wel het beste scenario”, denkt de Ajacied, die eigenlijk hoopt op twee juichende teams: “Het mooiste zou zijn als wij als kampioen van het veld gaan en Heracles zich heeft veilig gespeeld”, droomt Duarte.

Sponsoren

Reacties (10)

Reageer nu!