Joey Belterman vertrekt naar Jupiler League club FC Den Bosch. De 20-jarige middenvelder komt transfervrij over van Heracles, waar hij in totaal drie seizoenen speelde.

Belterman speelde voornamelijk in de Beloften van Heracles Almelo en kon helaas de stap naar de eerste selectie niet maken. “Joey is een talentvolle, gretige, linksbenige speler die ons middenveld komt versterken. Onze scouts hadden hem al langer in het vizier. We kijken er naar uit om met hem te gaan samenwerken”, aldus directeur Fred van der Hoorn van FC Den Bosch.

Joey Belterman is blij met de overstap: “FC Den Bosch is een mooie club en het is voor mij een nieuwe uitdaging. Ook op persoonlijk vlak, want ik ga voor het eerst samenwonen. Dat gaan we doen in Nijmegen, want daar studeert mijn vriendin.”

Wij wensen Joey veel succes bij FC Den Bosch!

 

Sponsoren

Reacties (21)

Reageer nu!