Heracles heeft de afgelopen week de oefenwedstrijden tegen Al Shabab (woensdag) en De Zweef (zaterdag) gewonnen. Het was de tweede en derde oefenwedstrijd in de oefencampagne van Heracles.

Afgelopen woensdag werd er in Bornerbroek met 2-1 gewonnen van Al Shabab uit Saoedi Arabië. In een regenachtige atmosfeer was het bij rust nog 0-0. In de tweede helft kwam Heracles via Oussama Tannane (penalty) en Bryan Linssen op een 2-0 voorsprong. Vlak voor tijd kwam Al Shabab nog terug 2-1 na een persoonlijke fout bij Heracles.

Opstelling Heracles Almelo tegen Al Shabab: Telgenkamp; Pelupessy (75. Navratil), Schenkeveld (51. Heerkes), Zomer (62. Engberink), Aktaou; Sibum, Bruns (62 Gyasi), Fledderus (69. Rienstra); Bel Hassani, Tannane (58. Weghorst) en Linssen (60. Paljic).

Zaterdag nam Heracles het op tegen zondag eerste klasser De Zweef in Nijverdal. De Heraclieden waren op schot en gingen met de rust al met een 6-0 voorsprong de kleedkamer in. Wout Weghorst wist voor rust o.a. drie keer te scoren. In de tweede helft liep de ploeg van trainer Jan de Jonge uit naar de dubbele cijfers. Het werd 10-0 voor Heracles in Nijverdal. In de tweede helft scoorde Oussama Tannane o.a. twee keer.

Opstelling Heracles Almelo tegen De Zweef: Bram Castro (46.Renze Fij), Mike te Wierik (46.Joey Pelupessy), Bart Schenkeveld (46.Ramon Zomer) , Mark Engberink (46.Thomas Bruns), Menno Heerkes (46.Simon Cziommer), Daan Rienstra, Dragan Paljic, Jaroslav Navratil (57.Iliass Bel Hassani), Aleksei Kangaskolkka (46.Bas Sibum), Wout Weghorst (57.Oussama Tannane) en Edwin Gyasi (51.Bryan Linssen).

Komende week gaat Heracles op trainingskamp in het Duitse Billerbeck en speelt het vrijdag daar een oefenwedstrijd tegen FC Viktoria Köln 04 om 16:00 uur.

Foto: RTV Oost

Sponsoren

Reacties (26)

Reageer nu!