Heracles Almelo speelt zaterdagavond een cruciale wedstrijd op Woudenstein tegen Excelsior. De Heraclieden hebben alleen baat bij een overwinning na drie nederlagen op rij.

Heracles kent een zeer slechte competitiestart en verloor al van AZ, FC Groningen en Cambuur. Ongeacht het resultaat zaterdag zal er waarschijnlijk worden ingegrepen door het bestuur. De kans is aanwezig dat trainer Jan de Jonge wordt ontslagen na zaterdag. De club evalueert dan de afgelopen weken. De Jonge is alleen maar bezig met het resultaat voor zaterdag. Zijn ploeg moet winnen. Het moet het in Rotterdam wel stellen zonder de geschorste Oussama Tannane. Hij kreeg tegen Cambuur rood na 2x geel.

Excelsior is de Eredivisie prima begonnen. De ploeg van Marinus Dijkhuizen pakte al vier punten tot nu toe. De ploeg speelt met lef en heeft voorin snelle buitenspelers met o.a. Jordan Botaka en Daryl van Mieghem (ex-Heracles). Het is dus bij voorbaat geen makkelijke opgave in Rotterdam. Ook GA-Eagles weet daarvan. Zij gingen onderuit met 3-2. Bij Excelsior is eerste keeper Jordy Deckers geschorst. Hierdoor zal Alessandro Damen zijn debuut maken.

De wedstrijd staat zaterdagavond om 19:45 uur onder leiding van scheidsrechter Jochem Kamphuis.

Sponsoren

Reacties (100)

Reageer nu!