John Stegeman maakt het seizoen als hoofdtrainer af bij Heracles Almelo. De 38-jarige oud-speler van Heracles nam het de afgelopen weken al over van de ontslagen Jan de Jonge. Heracles staakte onlangs de zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer, nadat beoogde kandidaten afvielen.

Stegeman haalde afgelopen zomer het hoogste trainersdiploma en liet als vervanger van Jan de Jonge een positieve indruk achter bij het bestuur van de club.  “We kiezen vol overtuiging voor John en hebben dan ook alle vertrouwen in deze oplossing”, aldus algemeen directeur Nico-Jan Hoogma op de officiele website van de club. “John kent de club en de bijbehorende cultuur, is een voetbaldier en een harde werker. De afgelopen weken heeft hij het samen met de overige stafleden prima opgepakt. We kijken nog naar de optie om eventueel een extra assistent-trainer aan de staf toe te voegen.”

Sponsoren

Reacties (51)

Reageer nu!