Heracles speelt morgen de altijd lastige uitwedstrijd bij PEC Zwolle. Een goed moment om uit de negatieve spiraal te komen.

Over Heracles kunnen we momenteel vrij duidelijk zijn. Stijf onderaan en nog geen enkel punt gepakt. Zaak is daarom om hier zo snel mogelijk verandering in te brengen. Afgelopen woensdag wonnen de Zwart-Witten in ieder geval wel van de amateurs van HBS in de KNVB Beker. Een klein “lichtpuntje” in een zwart hoofdstuk sinds de promotie in de Eredivisie. Of dit morgen weer gaat gebeuren is zeer zeker de vraag. Niet eens zozeer om het feit door het spel van Heracles, maar ook doordat Zwolle gewoon een goed voetballende ploeg is. FC Zwolle beleeft een prima seizoensstart en begeeft zich momenteel op een ongelooflijke derde plaats.

Heracles komt hier oude bekende Ben Rienstra tegen en hij zal voorlopig niet geheel ontevreden zijn over zijn overstap naar de Blauwvingers. Bij Heracles niet goed gebruikt, uit vorm en wellicht ook wel klaar met de club besloot hij naar Zwolle te verkassen. Daar is hij voorlopig een van de dragende spelers bij de ploeg van Ron Jans.

Trainer John Stegeman mist wel wat spelers vanwege blessures. Zo kunnen Avdic, Vujicevic, Hemmink en Castro allemaal niet meedoen. De trainer zegt op heracles.nl: “Ik vind dat onze groep een gretige indruk maakt. De spelers willen heel graag, soms misschien wel te graag. Hopelijk werkt de overwinning op HBS mee aan betere resultaten. Het geeft in elk geval een positief gevoel richting het duel met PEC. We gaan zoveel mogelijk ons eigen spel spelen, uiteraard wel rekening houdend met de tegenstander.PEC speelt thuis altijd aanvallend, ze hebben veel voetballend vermogen. Daar moeten wij de juiste dingen tegenover zetten.”

De wedstrijd begint morgen om 19:45 en wordt geleid door arbiter Manschot.

Sponsoren

Reacties (67)

Reageer nu!