Heracles speelt morgen in de KNVB-beker tegen FC Cambuur. Een mooi affiche, aangezien beide ploegen in behoorlijke vorm zijn. Heracles wist de laatste vier wedstrijden ongeslagen te blijven, terwijl SC Cambuur de laatste wedstrijd met 1-2 won bij de Eagles. Door die overwinning staan zij op een knappe zevende plaats in de Eredivisie. Heracles staat nu op plaats veertien.

De statistieken doen er eigenlijk niet toe. Elke wedstrijd is een wedstrijd op zich en zoals het in de beker wel vaker voorkomt: iedereen kan van bijna iedereen winnen. Bij Heracles kent men weinig blessures en schorsingen. John Stegeman kan beschikken over Jeroen Veldmate en Mark-Jan Fledderus. Laatstgenoemde viel in het duel met Dordrecht uit met een botkneuzing, terwijl Jeroen Veldmate aan de kant bleef staan met een rugblessure.

Een meevaller dus voor trainer John Stegeman, die kan beschikken over een vrijwel fitte selectie. Morgen kan er weer een ronde verder gebekerd worden, wat zou betekenen dat Heracles alweer in de kwartfinale zit.

De wedstrijd begint morgen om 20:45.

 

 

Sponsoren

Reacties (60)

Reageer nu!