Heracles Almelo hervat zondag de tweede seizoenshelft van de competitie met een thuiswedstrijd. Excelsior Rotterdam komt op bezoek in het Polman Stadion. Direct een duel tegen een concurrent, dus drie punten zijn erg welkom!

Heracles heeft een uitstekende voorbereiding gedraaid richting de start voor de tweede seizoenshelft. De ploeg van trainer John Stegeman heeft in januari een trainingskamp gehad in het Spaanse Benahavis en heeft zich daar optimaal kunnen voorbereiden. Volgens John Stegeman is Heracles er helemaal klaar voor en staan de spelers te trappelen om weer te beginnen zondag. De oefenmeester mist zondag alleen de geblesseerden Mark Engberink (knie) en Joey Pelupessy. Heracles heeft sowieso wat goed te maken. Eerder werd er op Woudestein met 3-1 verloren.

Tegenstander Excelsior staat momenteel twee plaatsen hoger dan Heracles met slechts één punt meer dan de Heraclieden. De Kralingers begonnen goed aan het seizoen en pakten vooral thuis veel punten. Gaande het seizoen werd dat wisselvalliger waardoor de ploeg enigszins is afgezakt. Het is wel een ploeg om rekening mee te houden. De ploeg valt aan waar het kan en speelt verzorgd voetbal onder coach Marinus Dijkhuizen. Dijkhuizen kent tegen Heracles een aantal personele problemen. Dat Adil Auassar (geschorst),  Khalid Karami (niet wedstrijdfit) en Toni Varela (Afrika Cup) niet meedoen is zeker, maar of Gino Countinho, Jordan Botaka, Kevin van Diermen en Rick Kruijs zullen starten is nog de vraag.

De wedstrijd staat zondagmiddag in het Polman Stadion om 16:45 uur onder leiding van scheidsrechter Jochem Kamphuis.

Sponsoren

Reacties (80)

Reageer nu!