Boze supporters hebben vanavond na de wedstrijd tegen Willem II de spelersbus opgewacht. We hebben nu al zeven wedstrijden achter elkaar niet gewonnen en de kans dat we voor het eerst in tien jaar de nacompetitie in moeten, is eerder groot dan klein.

De spelers wordt een gebrek aan passie en strijd verweten (goh) en “daarbij hielp de wedstrijd van vandaag ook niet mee”, aldus Veldmate, die verrast was door het groot aantal supporters wat hen opwachtten. Hij begreep de actie echter wel: “Iedereen moet zijn emotie kwijt. Dat doet iedereen op zijn eigen manier. De een is stil, de ander schreeuwt. Het is wel een teken dat ze betrokken zijn en dat ze erachter staan. Maar wij moeten het op het veld laten zien.” Aldus de verdediger tegenover TC Tubantia.

Afgesproken is dat beide partijen er alles aan zullen doen om het tij te keren. “De allerbeste reactie is dat wij en zij het bij een wedstrijd laten zien. En niet hier.” Besluit Veldmate.

 

Sponsoren

Reacties (45)

Reageer nu!