Heracles Almelo verloor vanmiddag met 3-0 in Tilburg van Willem II. Het had er geen enkel moment de schijn van dat het een wedstrijd zou gaan worden. Heracles speelde dramatisch!

In Tilburg wisten de Heraclieden de inzet die getoond werd tegen FC Groningen geen minuut weer te tonen. Willem II speelde zelf ook niet groots, maar Heracles wist er deze middag helemaal niets van te maken. Bij de rust was de wedstrijd al gespeeld en stonden de Tilburgers al met 2-0 voor door doelpunten van Armenteros en Haemhouts.

De tweede helft kabbelde voort in een dramatisch niveau. Trainer John Stegeman had wel ingegrepen door Vujicevic en Avdic in te brengen, maar de Heraclieden konden totaal geen vuist maken in Tilburg. Tekenend voor de dramatische middag was het eigen doelpunt van Veldmate, die de bal in eigen doel schoot. Willem II had een eenvoudige middag en als Heracles op deze weg verder gaat, hebben we helemaal niets meer te zoeken in de Eredivisie!

Sponsoren

Reacties (31)

Reageer nu!