Heracles zal zaterdag met Bram Castro onder de lat beginnen. Dat betekent dat Dennis Telgenkamp is gepasseerd en op de bank zal plaatsnemen.

Dennis Telgenkamp maakt het geheel seizoen al een ongelukkige indruk en mag best (samen met zijn verdedigers overigens) verantwoordelijk gehouden worden voor een aantal punten minder op de ranglijst. Heracles heeft de meeste doelpunten tegen van de gehele Eredivisie met 49 goals. FC Dordrecht heeft er 48 nota bene.

John Stegeman over de keeperswissel: “We hebben met elkaar gezeten, erover gesproken en wij denken dat we met Bram de aankomende periode meer resultaat kunnen behalen als met Dennis en dat is hartstikke vervelend voor Dennis. Het is ook niet zo dat ik het vertrouwen in Dennis opzeg, Dennis heeft ook hele goede dingen voor ons gedaan de afgelopen periode, maar wij denken dat het nu beter is om met Bram aankomende periode in te gaan.” Aldus de trainer tegenover RTV Oost.

Sponsoren

Reacties (58)

Reageer nu!